Τι κάνεις λάθος και έχεις μείνει ξανά μπακούρι;

Αν είσαι ξανά single δεν ευθύνονται οι άλλοι, αλλά υπάρχουν πράγματα που πρέπει να δουλέψεις.

Πώς το κατάφερες ξανά; Ακούς φίλους, γνωστούς και συναδέλφους να μπαίνουν σε σχέση και εσύ ακόμη έχεις μείνει με το... ποτό στο χέρι. Τι είναι αυτό που κάνεις λάθος και το φετινό καλοκαίρι θα το περάσεις single; Σίγουρα κάτι πάει λάθος και το γνωρίζεις. Ωστόσο ακόμη δεν έχεις κάνει την αυτοκριτική σου και εκεί βρίσκεται το μυστικό. Στο να προσπαθήσεις να εντοπίσεις τα λάθη σου και να τα αλλάξεις. Έπειτα θα διαπιστώσεις πως τα πάντα θα γίνουν πιο εύκολα.

Είσαι επιλεκτικός

Δεν λέμε να πάρεις όποια βρεις μπροστά σου αλλά το να κατεβάσεις λίγο τα standards σου είναι μία καλή αρχή. Πολλοί είναι οι άντρες που είναι επιλεκτικοί αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει η τέλεια γυναίκα εκεί έξω. Προσπάθησε να κοιτάξεις πέρα από την εξωτερική εμφάνιση, δώσε δεύτερες ευκαιρίες και ίσως διαπιστώσεις πως έκανες ένα μεγάλο λάθος όταν την απέρριπτες.

 

 

Εξωτερική εμφάνιση

Δεν χρειάζεται να είσαι ο Brad Pitt για να έχεις γυναίκα. Χρειάζεται να προσέξεις λίγο την εμφάνισή σου και τους κανόνες υγιεινής. Ένα μοντέρνο κούρεμα, ένα ωραίο άρωμα και μία αξιοπρεπή εμφάνιση αναφορικά με το ντύσιμο θα σε ανεβάσουν στα μάτια της.

Οι στιγμές που σε βρίσκει hot και εσύ δεν έχεις ιδέα

Τα παρατάς εύκολα

Τίποτα δεν είναι εύκολο σε μία σχέση. Είναι μία δύσκολη διαδικασία μέχρι να βρείτε τις ισορροπίες σας. Το να τα παρατάς στα δύσκολα ή σε κάτι που μπορεί να σε ξενερώσει, τότε δεν θα καταφέρεις να στεριώσεις πουθενά.

Δείχνεις απελπισμένος

Η γυναίκα μυρίζει την απελπισία από χιλιόμετρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να σε πάρει στα σοβαρά αν δείχνεις απελπισμένος για σχέση. Φέρσου χαλαρά, πήγαινε βήμα βήμα και θα διαπιστώσεις πως όλα θα έρθουν με τον καιρό τους. Δεν χρειάζονται υπερβολές γιατί θα την αγχώσεις και θα φύγει μακριά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved