6 απλά βήματα για να ελευθερώσεις το σώμα και το μυαλό σου

Δεν είναι κάτι το ακατόρθωτο, θέλει όμως συγκέντρωση και προσπάθεια.

Για πολλούς, το lockdown ήταν μια απίστευτα δύσκολη και απομονωτική περίοδος. μια περίοδος αβεβαιότητας, πανικού, υπερβολικής σκέψης και συντριπτικής απώλειας. Για άλλους, μας επέτρεψε να πάρουμε τον έλεγχο της ζωής μας, να επιβραδύνουμε, να καταλάβουμε πώς ταιριάζουμε καλύτερα στον κόσμο γύρω μας και να βρούμε ηρεμία μέσα στο χάος μας.

Έχω μάθει να βρίσκω τη δική μου αίσθηση του εαυτού μου τα τελευταία δύο χρόνια και να ανακαλύπτω πώς ταιριάζω καλύτερα στον κόσμο γύρω μου με έναν ευχάριστο και παραγωγικό τρόπο. πώς μπορώ να βγάλω το καλύτερο από τον εαυτό μου χωρίς να θέσω σε κίνδυνο την ψυχική μου υγεία και χωρίς να ασκώ υπερβολική πίεση στους ώμους μου. Να πώς το κατάφερα…

 

 
 

Έρευνα: Πώς οι Έλληνες είναι οι πρωταθλητές του άγχους

Ο αθλητισμός και η σωματική άσκηση παρείχαν πάντα έναν φανταστικό μηχανισμό αντιμετώπισης για μένα για να αντιμετωπίσω το άγχος της καθημερινής ζωής δουλεύοντας για έναν σωματικό στόχο. Χωρίς άσκηση, αισθάνομαι συχνά απίστευτα χαμένος, ταραγμένος και σε έξαρση. Η άσκηση μού επιτρέπει να διοχετεύω τις απογοητεύσεις μου και να μετατρέπω τα συναισθήματα μοναξιάς ή θυμού σε μεγαλύτερο, πιο ευεργετικό σκοπό.

 

 
 

Ξέρω πολλούς ανθρώπους που μετά από μια αγχωτική κουραστική μέρα, θα πάνε κατευθείαν στην παμπ ή στον καναπέ για να παρηγορήσουν τα συναισθήματα άγχους τους με ένα μπουκάλι κρασί ή μερικές μπίρες. Δεν είναι ο τρόπος για να αντιμετωπίσετε τις δύσκολες μέρες και σας εγγυώμαι ότι η αντικατάσταση αυτών των μηχανισμών αντιμετώπισης με μια ευεργετική αλλαγή θα σας αφήσει με ένα ελατήριο στο βήμα σας.

Εδώ θα δεις πως αλλιώς μπορείς να ελευθερωθείς από το στρες και την πίεση:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved