Instagram: Υπάρχει ειδική τεχνική για να φωτογραφίσεις την κοπέλα σου

Όχι δεν είναι και καμία μεγάλη τέχνη, πρέπει όμως να γνωρίζεις σημαντικές λεπτομέρειες.

Πριν από μερικά χρόνια σε έναν γάμο, δύο φίλοι μου επιστράτευσαν τους αντίστοιχους φίλους τους για να μας βγάλουν φωτογραφίες και μεταξύ των δύο δεν κατάφερε κανείς να βγάλει μια αξιοπρεπή. Σίγουρα κανείς δεν είναι τρελός να στηρίξει το γάμο του σε ερασιτέχνες, από την άλλη αυτό είναι μία καλή αιτία για να μιλήσουμε για το πόσο δε ξέρουμε τελικά να βγάλουμε μία καλή φωτογραφία όταν χρειάζεται.

 

 

Ο φωτισμός στον εν λόγω γάμο ήταν σβηστός, η γωνία ήταν εντελώς λάθος και κάθε λήψη ήταν κατά κάποιο τρόπο θολή και εκτός εστίασης. Τελικά χρειάστηκαν ώρες συλλογικής επεξεργασίας για να ληφθεί μια μεμονωμένη φωτογραφία που ήταν έστω και εξ αποστάσεως απαραβίαστη.

Δυστυχώς, αυτοί οι άχρηστοι άνδρες-φωτογράφοι δεν είναι οι μόνοι. Παρακαλώ μην προσβληθείτε, αλλά αν είστε άντρας με γυναίκα ή φίλη, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα τη βγάλετε καλές φωτογραφίες.

 

 
 

Οι κακές δεξιότητες λήψης φωτογραφιών είναι ένα από τα πιο κοινά παράπονα που ακούω από γυναίκες για τους άντρες συντρόφους τους και μια γρήγορη δημοσκόπηση των φίλων μου στο Instagram το επιβεβαίωσε. Με ηχηρή ανταπόκριση από γυναίκες (και έναν άνδρα) που πρόθυμοι να μιλήσουν για άστοχη φωτογραφία Instagram των ανδρών συντρόφων τους.

 

 
 

Για να είμαστε ξεκάθαροι, όλα αυτά τα παράπονα ήταν αδιάφορα και οι περισσότεροι έδειχναν να βλέπουν αστεία την παντελή έλλειψη κατανόηση των γωνιών και του φωτισμού από τους συντρόφους τους.

Όχι σε αντίθεση με την ελκυστικότητα ενός άνδρα χωρίς κοινωνικά μέσα, υπάρχει κάτι ελκυστικό και ενδεχομένως γοητευτικό σε έναν άντρα που έχει καλύτερα πράγματα να κάνει με τη ζωή του από το να κυριαρχεί στην τέχνη της λήψης άψογων φωτογραφιών για το Instagram. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να είναι μάλλον ενοχλητικό για όσους από εμάς επιθυμούν ανταπόκριση από άτομα στο Διαδίκτυο.

Η αλήθεια είναι όμως πως πρέπει να μάθεις να παίρνεις καλές φωτογραφίες την κοπέλα σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved