Πώς να την χωρίσεις σαν ένας γνήσιος gentleman

Ακούγεται παράξενο αλλά σίγουρα βοηθάει να είσαι κύριος.

Οι χωρισμοί είναι σκληροί. Πραγματικά είναι. Αν κοιτάτε προς έναν επικείμενο χωρισμό, έχετε τη μεγαλύτερη συμπάθειά μας. Και αν, πράγματι, αντιμετωπίζετε ένα αναπόφευκτο τέλος σε αυτό που κάποτε ήταν πηγή χαράς στη ζωή σας: το πιθανότερο είναι ότι αναρωτιέστε πώς να το κάνετε.

Εάν είστε με το άλλο σας μισό για πολλά χρόνια και αυτή τη στιγμή συγκατοικείτε σε ένα άνετο καταφύγιο οικιακής ευδαιμονίας, ο χωρισμός θα χρειαστεί σοβαρή σκέψη. Εάν βγαίνετε ραντεβού για μερικούς μήνες, αυτό είναι σχεδόν πιο δύσκολο: δεν γνωρίζετε ο ένας τον άλλον, δεν μπορείτε να μιλήσετε τόσο ανοιχτά. Γνωρίζουμε ότι οι χωρισμοί μπορεί να είναι δύσκολα εδάφη στην πλοήγηση: γι' αυτό έχουμε συγκεντρώσει έναν εύχρηστο οδηγό για αυτόν τον τόσο φοβισμένο τομέα των σχέσεων: για να διασφαλίσουμε ότι — ό,τι κι αν συμβεί — χειρίζεστε τον χωρισμό όπως ο gentleman που ξέρουμε ότι είστε. Δες πώς πρέπει να το χειριστείς.

 

Nα είσαι γλυκός μαζί της

Είναι ένας αρκετά παγκόσμιος κανόνας για τη ζωή, πραγματικά. Η ευγένεια και η ενσυναίσθηση πρέπει να είναι δύο ιδιότητες που κάθε κύριος δίνει προτεραιότητα πάνω από όλα, ανά πάσα στιγμή. Αλλά σε ό,τι αφορά τους χωρισμούς, η καλοσύνη πρέπει να κυριαρχεί σε όλα. Δεν έχει σημασία αν το άλλο άτομο μπορεί να το δει να έρχεται ή όχι. Δεν έχει σημασία αν ο χωρισμός είναι αμοιβαίος. Δεν έχει σημασία αν το άλλο σου μισό σου φέρθηκε χάλια σε όλη τη σχέση. Να είσαι ευγενικός.

 

 
 

Πρέπει να ξέρεις τι ζητάς

Είστε σίγουροι, χωρίς καμία αμφιβολία, ότι αυτό είναι κάτι που πραγματικά θέλετε; Έχετε δώσει στο θέμα τη σκέψη και την προσοχή που απαιτεί; Γιατί δεν ωφελεί να ραγίσεις την καρδιά κάποιου και μετά να αποφασίσεις την επόμενη μέρα ότι τελικά δεν θέλεις να χωρίσεις. Τότε αρχίζει η ανάμεικτη ανταλλαγή μηνυμάτων και η σύγχυση - έρχονται πολλά δάκρυα από όλες τις πλευρές. Δεν υπάρχει τίποτα στην αναποφασιστικότητα που να είναι χρήσιμο, κύριοι.

Πες της το από κοντά

Εντάξει, έχοντας διαπιστώσει ότι θέλεις οπωσδήποτε, σίγουρα και κατηγορηματικά να χωρίσεις: κάνε το σαν gentleman και κάνε το αυτοπροσώπως. Είμαστε βέβαιοι ότι δεν έχετε τερματίσει ποτέ μια σχέση μέσω τηλεφώνου, επομένως δεν θα εμβαθύνουμε στα παράξενα στοιχεία της άχαρης διάλυσης μιας σχέσης μέσω του WhatsApp.

 

 

Μην το αναβάλεις, δεν υπάρχει «σωστή στιγμή»

Δεν υπάρχει «καλή στιγμή» για να χωρίσεις με κάποιον. Μόλις αρχίσετε να το σκέφτεστε έτσι, θα βρίσκετε κάθε μέρα λόγους για τους οποίους «δεν είναι η κατάλληλη στιγμή». Όσο πιο γρήγορα μπορείτε να το κάνετε, τόσο το καλύτερο — διαφορετικά, απλώς καλείτε κάποιον και θα είναι ακόμη πιο οδυνηρό για το άλλο μέρος όταν, επιτέλους, το καταφέρετε. Κανείς δεν θέλει να τον πιέζουν, κύριοι.

Να είσαι προσεκτικός

Να είστε προσεκτικοί τις εβδομάδες που ακολουθούν. Αν τύχει να συναντήσετε κάποιο νέο πρόσωπο, θα σας συμβουλεύαμε να το σκεφτείτε δύο φορές πριν ρίξετε αυτή τη νέα σχέση σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εάν έχετε προσκληθεί και οι δύο στο ίδιο πάρτι και ξέρετε ότι θα την αναστατώσει να σας δουν εκεί, ίσως είναι καλύτερο να μην παρευρεθείτε στο συγκεκριμένο πάρτι — συγγνώμη, κύριοι.

 

 

 

Ξέρουμε: μπορεί να είναι δύσκολο. Αλλά γι' αυτό η ευγένεια και η προσοχή είναι τόσο πολύτιμες, gentleman ιδιότητες — δεν είναι εύκολες. Είναι πολύ πιο εύκολο να είσαι αδιάφορος ή να βάζεις τον εαυτό σου πρώτο. αλλά εμπιστευτείτε μας όταν λέμε ότι το να κάνουμε το δύσκολο πράγμα συχνά είναι το σωστό, ακόμα κι αν είναι εξαιρετικά άβολο εκείνη τη στιγμή. Συνεχίστε να πολεμάτε αυτόν τον ευγενικό αγώνα - και καλή τύχη με τον χωρισμό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved