Valentine's Day: Δώρα για εκείνον και εκείνη που θα «κλέψουν» καρδιές

Καθώς ο χρόνος μετράει αντίστροφα μέχρι την πιο ερωτική Δευτέρα του έτους, εσύ κάνεις στον εαυτό σου την ίδια ερώτηση, ξανά και ξανά: Τι δώρο θα χαρίσω στον καλό μου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Το ζήτημα είναι, βέβαια, πως οι ημέρες περνούν πολύ γρήγορα και εσύ, δεν έχεις βρει ακόμη τη σωστή απάντηση στο παραπάνω ερώτημα. Ειδικότερα αν βρίσκεσαι σε μία μακροχρόνια σχέση, μέσα στην οποία έχεις δώσει και έχεις λάβει πολλά δώρα, τότε η αναζήτηση για την πρωτότυπη αγορά που θα ενθουσιάσει τον αγαπημένο σου, είναι κάπως δύσκολη. Και ακριβώς για αυτό, είμαστε εμείς εδώ!

Διότι μπορεί να έχεις ξεμείνει από ευφάνταστες ιδέες όμως, υπάρχει ένα μέρος από όπου μπορείς να ξετρυπώσεις όμορφα, έξυπνα και χρήσιμα δώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τα οποία θα ενθουσιάσουν τον σύντροφό σου. Ωστόσο, μην ξεχνάς πως η καθιερωμένη γιορτή του έρωτα, δεν αφορά μόνο στους ερωτευμένους, αλλά σε κάθε πρόσωπο που έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου, δηλαδή τη μητέρα, την αδερφή, την κολλητή σου και γενικότερα, τους ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις ερωτευμένη με κάθε πτυχή της ζωής σου. Συνεπώς, μη διστάσεις να τους προσθέσεις στη λίστα σου με τους παραλήπτες των δώρων του Αγίου Βαλεντίνου, αφού είναι βέβαιο πως στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens, θα βρεις ένα ξεχωριστό δώρο για να τους εκφράσεις την άνευ όρων αγάπη σου.

Στυλάτα δώρα που θα αναδείξουν την πιο fashion εκδοχή του αγαπημένου σου

Αλήθεια, μήπως εκτός από σύντροφος είσαι και η προσωπική στυλίστρια του αγαπημένου σου; Είσαι το πρόσωπο που εμπιστεύεται απόλυτα για τις εμφανίσεις του και ζητάει συνεχώς τη γνώμη σου; Τότε, μπορείς να του χαρίσεις ένα fashion δώρο, το οποίο θα αναδείξει την πιο στυλάτη εκδοχή του. Για παράδειγμα, ένα ζεστό μπλουζάκι σε burgundy απόχρωση, σε συνδυασμό με ένα μοντέρνο αλλά διαχρονικό πουκάμισο, το οποίο θα τον συντροφεύει από νωρίς το πρωί στο γραφείο μέχρι αργά το απόγευμα στις after work συναντήσεις με τους κολλητούς του, είναι δύο εξαιρετικές επιλογές. Εναλλακτικά, μπορείς να του χαρίσεις ένα ζευγάρι μοντέρνα, μαύρα αθλητικά παπούτσια, το οποίο θα ταιριάζει άψογα με τις επαγγελματικές, αλλά και τις πιο casual εμφανίσεις του.

Picture9

Τι ξεχωρίσαμε στο The Mall Athens: Πουκάμισο Oxford Company (Επίπεδο 2), Μπλούζα Funky Buddha (Επίπεδο 1), Παπούτσια Clarks (Επίπεδο 1)

Χρήσιμα δώρα για τον σύντροφό σου που ζει μία περιπετειώδη καθημερινότητα

Αν υπάρχει μία λέξη που χαρακτηρίζει την καθημερινότητα του αγαπημένου σου, αυτή είναι η λέξη «περιπέτεια»; Κάθε Σαββατοκύριακο σου προτείνει να πάτε για πεζοπορία, για ποδηλασία, για kitesurfing ή για κανό; Είναι ακούραστος και αποζητά διαρκώς την αδρεναλίνη; Τότε αξίζει να του χαρίσεις ένα δώρο, το οποίο θα μπορεί να τον συντροφεύει στις… επικίνδυνες αποστολές του, ένα δώρο που θα τον εμπνέει να συνεχίσει να «κυνηγάει» τη δράση. Ποιο είναι αυτό το δώρο; Μία μοντέρνα και ζεστή ζακέτα σε στυλ φούτερ, η οποία θα του παρέχει απόλυτη άνεση και ελευθερία κινήσεων, δηλαδή ένα ρούχο που θα μπορεί να φοράει σε απογευματινές βόλτες, σε φυσιολατρικές περιηγήσεις, σε περιπετειώδεις εξορμήσεις που απολαμβάνει με την παρέα του. Από την άλλη πλευρά, ένα ζευγάρι λευκά sneakers, τα οποία θα «αγκαλιάζουν» με άνεση τα βήματά του όλες τις ώρες της ημέρας, όπου και αν βρίσκεται, παραμένει μία εξαιρετική επιλογή δώρου για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Picture10

Τι ξεχωρίσαμε στο The Mall Athens: Ζακέτα Quiksilver (Επίπεδο 1), Sneakers Adidas The Athlete's Foot (Επίπεδο 1)

Έξυπνα δώρα που θα «απογειώσουν» τις επαγγελματικές επιδόσεις του συντρόφου σου

Τα τελευταία χρόνια ο σύντροφός σου εργάζεται από το σπίτι; Μήπως θέλεις να του χαρίσεις ένα ιδιαίτερο δώρο, το οποίο θα κάνει πιο ευχάριστες τις ώρες που περνάει στο γραφείο; Τότε ξέρουμε ποια είναι τα δώρα που υπόσχονται να «απογειώσουν» την παραγωγικότητα και τις επαγγελματικές του επιδόσεις. Φυσικά, μέσα σε αυτά συγκαταλέγεται ένας νέος, εξελιγμένος φορητός υπολογιστής, ο οποίος θα του παρέχει την ευελιξία που χρειάζεται, ώστε να παραμένει συνεπής στα deadlines του, ενώ θα του χαρίζει ακόμη πιο απολαυστικές στιγμές θέασης, ακρόασης και gaming, στον ελεύθερο χρόνο του. Βέβαια, αν θέλεις κάτι πιο οικονομικό και συμβολικό, το χαριτωμένο ζευγάρι «lovebirds» από τη LEGO® είναι ένα τέλειο διακοσμητικό για το γραφείο ή το σπίτι του συντρόφου σου, το οποίο θα τον κάνει να χαμογελάει και να αισθάνεσαι όμορφα, κάθε φορά που θα το κοιτάει.

Picture11

ι ξεχωρίσαμε στο The Mall Athens: Laptop Yoga 7 Convertible Lenovo Official Store (Επίπεδο 3), Love Birds Lego Store (Επίπεδο 3)

Μοναδικά δώρα που θα κάνουν πιο απολαυστική την καθημερινότητα της μητέρας σου

Όπως είναι λογικό, από τη λίστα των δώρων του Αγίου Βαλεντίνου δεν γίνεται να λείπει η μητέρα σου. Τι θα έλεγες, λοιπόν, να της προσέφερες ένα δώρο που θα έκανε πιο απολαυστική και όμορφη την καθημερινότητά της; Μία κολόνια με μεθυστικό άρωμα από «νότες» αχλαδιού, ζουμερού ανανά, μανόλιας και tonka, ένα ζευγάρι απαλές, βολικές, fluffy slippers που θα ξεκουράζουν τα πέλματά της έπειτα από μία απαιτητική ημέρα ή ένα κομψό ρολόι που θα αναδεικνύει με λάμψη τον καρπό της και θα κάνει τον χρόνο να περνάει με… στυλ, είναι μερικές προτάσεις που είναι βέβαιο πως θα την ενθουσιάσουν. Και μπορείς να τις βρεις όλες στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου The Mall Athens, δηλαδή στον αγαπημένο σου προορισμό για shopping εξορμήσεις!

 

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved