Είπαμε σε ένα συντάκτη ότι πρέπει να κάνει περισσότερα πράγματα με την κοπέλα του. Και διάλεξε την μαγειρική. 

Στην αρχή δεν είχα ιδέα από μαγειρική αλλά σιγά σιγά έμαθα και ο βασικός λόγος ήταν πως ήθελα να κάνω κάτι καλό για την κοπέλα μου. Μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργο αλλά όμως τελικά κατάφερα να μάθω πολλά από αυτή τη διαδικασία και να προσφέρω άλλα τόσα.

 

 

Στην αρχή έκανα πολύ μικρά βήματα, ξεκίνησα με τα πιο απλά. Αυγά, μακαρόνια και σαλάτες. Σιγά σιγά όμως πήγα και στα πιο περίπλοκα κι έτσι έμαθα να κάνω ότι θέλω. Στην αρχή τα πράγματα δεν βγαίνανε και πολύ καλά και ήταν μία ή δύο φορές που αναγκαστήκαμε να παραγγείλουμε από έξω μιας και το φαγητό μου δεν τρωγόταν με τίποτα. Με τον καιρό όμως έγινα πολύ καλός και η κοπέλα μου δεν ήθελε να τρώει ποτέ έξω πια.

 

 
 

Άσε που γλιτώσαμε κι ένα σωρό λεφτά. Τα υλικά ήταν πολύ πιο φτηνά να τα αγοράσω και το μεράκι που έβαζα ήταν ανεπανάληπτο. Έτσι κατάφερα να κάνω και την κοπέλα μου να με γουστάρει όχι μόνο σαν εραστή, τώρα και σαν τον προσωπικό της μάγειρα.

Στην αρχή η κουζίνα σου μπορεί να μοιάζει με εμπόλεμο πεδίο, παντού σκεύη λερωμένα, στο πάτωμα τσόφλια με αυγά, αλεύρι στους τοίχους. Κι όμως μέσα από αυτή την φαινομενιικά καταστροφική διαδικασία έμαθα να μαγειρεύω και τελικά να ανέβω στην εκτίμηση της κοπέλας μου.

 

 
 

Ναι, δεν είναι μόνο το σεξ που πρέπει να είσαι καλός. Ένα μέρος που πρέπει να είσαι αστέρι είναι και η κουζίνα. Πίστεψε με κάθε κοπέλα θα το εκτιμήσει αυτό. Και υπάρχει κανείς που να μην εκτιμά το καλό φαγητό; Μάλλον όχι.

Γι' αυτό αν ενδιαφέρεσαι να φροντίζεις πολύ την κοπέλα σου τότε πρέπει να αρχίσεις να γίνεσαι ειδικός στην κουζίνα και να μην την αφήνεις να κάνει τίποτα για το φαγητό σας. Θα δεις αποτελέσματα πολύ γρήγορα σε όλα.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved