Ξέχνα τη βαρεμάρα, ήρθε η ώρα να αδράξεις τη μέρα.

Για τους περισσότερους από εμάς, είναι σαν την ταινία Groundhog Day όταν ξυπνάμε. Με λίγα λόγια, τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα. Δεν είναι όμως αυτή κατάσταση. Το πρωί είναι η ώρα που θα κρίνει όλη σου τη μέρα κι εμείς έχουμε ταλέντο στο να το χαραμίζουμε με την τεμπελιά μας. Πρέπει κάτι όμως να γίνει για όλο αυτό. Πρέπει να αρχίσουμε να είμαστε λίγο πιο ενεργοί το πρωί και αυτό θα μας βοηθήσει και στην σεξουαλική μας ζωή.

 

 
 

Είναι το ίδιο χάλι κάθε μέρα σίγουρα. Τι κάνεις λοιπόν λάθος; Δες εδώ μία λίστα με τα λάθη που κάνεις και χαλάς όλα σου τα πρωινά:

– Πηγαίνουμε για ύπνο πολύ αργά το προηγούμενο βράδυ.

– Πατάμε το κουμπί αναβολής πάρα πολλές φορές.

– Παραλείπουμε το πρωινό.

– Πρέπει να βιαστούμε για να βγούμε από την πόρτα.

– Ο εγκέφαλός μας βρίσκεται σε κατάσταση χάους.

– Δεν σκεφτόμαστε καθαρά.

– Είμαστε τρελοί γιατί δεν σηκωθήκαμε έγκαιρα.

– Μας χαλάει τη διάθεση για το υπόλοιπο της ημέρας μας και καταλήγει να είναι το ίδιο τρελή και χαοτική.

 

 
 

Πώς όμως μπορείς να τα αποφύγεις όλα αυτά; Μα είναι πολύ απλό. Πρέπει να βάλεις λίγο πρόγραμμα στη ζωή σου και να μην παρασύρεσαι διαρκώς. Πρέπει να είσαι σίγουρα περισσότερο συγκεντρωμένος.

 

 

Λοιπόν, υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε το πρωί σας – ένας τρόπος με τον οποίο η πλειονότητα των ανθρώπων που είναι πιθανώς ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ξεκινάει τα πρωινά της. Τα πρωινά σας είναι το πιο κρίσιμο μέρος της ημέρας, επειδή ο τρόπος που ξεκινάτε τη μέρα σας δίνει τον τόνο για το πώς θα πάει η υπόλοιπη μέρα σας.

Γι' αυτό, αν έχετε ένα κακό πρωινό, συνήθως είναι χάλια και η υπόλοιπη μέρα σας.

Εάν έχετε ένα υπέροχο πρωινό, συνήθως περνάτε την υπόλοιπη μέρα σας δημιουργικά και σωστά.

 

 
 

Ήρθε λοιπόν η ώρα να σταματήσετε να περνάτε τα πρωινά σας όπως κάνουν οι υπόλοιποι μέτριοι άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο και να αρχίσετε να απολαμβάνετε τα πρωινά σας όπως οι νικητές.

Εδώ είναι μερικά πράγματα που θα κάνουν το πρωί σας επικά εκπληκτικό και θα εμποδίσουν τη μέρα σας να αισθάνεσαι σαν χαμένος.

Βασίζω αυτό στην προσωπική μου πρωινή ρουτίνα στην οποία εμμένω. Πολλοί άνθρωποι το αποκαλούν «πρωινό τελετουργικό» και είναι ο μοναδικός πιο σημαντικός παράγοντας για το πώς θα πάει η μέρα τους.

Είναι επίσης ένας τεράστιος αποφασιστικός παράγοντας για το πόσο παραγωγική είναι η μέρα σας και πόση επιτυχία επιτυγχάνετε μακροπρόθεσμα.

Δες εδώ τι πρέπει να κάνετε για να έχετε δυνατά πρωινά:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved