Κι όμως είναι πράγματα αναγκαία και σίγουρα σημαντικά για την προσωπικότητα του.

Σίγουρα θα έχεις ακούσει τη φράση πως η ζωή ενός άνδρα ξεκινάει στα 40. Κι όμως είναι αλήθεια. Πριν όμως ξεκινήσει τη ζωή του ή μάλλον για να πει πως την έζησε σωστά πρέπει να μάθει να κάνει κάποια πράγματα μόνος του. Οι άνδρες έχουν κατηγορηθεί πως είναι περισσότερο μωρά παρά ενήλικες κι αυτό ίσως τελικά και να ισχύει. Τουλάχιστον σε κάποια πράγματα αυτό ισχύει σίγουρα.

Είναι τα υλικά αγαθά τελικά τόσο σημαντικά;

Μπορεί κάποιοι να θεωρούν πως τα υλικά αγαθά είναι που ξεχωρίζουν τον άνδρα αλλά όμως δεν είναι έτσι ακριβώς. Καλά και τα υλικά αγαθά αλλά ο άντρας πρέπει να κάνει τη διαφορά στο πνεύμα και στην ψυχή, στην εξυπνάδα του και στην εσωτερική του δύναμη.

 

 

Οι γνώσεις που πρέπει να αποκτήσει

Σίγουρα οι γνώσεις για διάφορα πράγματα είναι σημαντικές, Πρέπει μέχρι τα 40 του χρόνια να έχει αποκτήσει την ευχέρεια να βγαίνει από τον εαυτό του και να αγαπάει πιο εύκολα τους συνανθρώπους του, είτε αυτή είναι η σχέση του με τη γυναίκα του είτε με τους συναδέλφους του.

 

 
 

Ξανά στα υλικά αγαθά

Πρέπει σίγουρα να ξέρει να μαγειρεύει μέχρι τα 40. Αυτό είναι τρομερά βασικό. Πρέπει να έχει καταφέρει μία φορά στη ζωή του να πιεί ένα καλό ποτό ή να ψήσει μόνος του ένα κομμάτι κρέας. Πρέπει να έχει μάθει να καθαρίζει το σπίτι του. Πρέπει να ξέρει να μαστορεύει τα βασικά.

 

Και πάμε στο σώμα

Μέχρι τα 40 ένας άνδρας πρέπει να κατέχει την τέχνη του έρωτα αλλά και την τέχνη του να σέβεται το σώμα του καταλλήλως. Πρέπει να γνωρίζει πώς να ευχαριστεί μία γυναίκα και να ξέρει καλά πώς να διατηρήσει το σώμα του σε άριστη κατάσταση έτσι ώστε να βγαίνει ασπροπρόσωπος σε δοκιμασίες της ζωής.

 

 
 

Σίγουρα πρέπει να γνωρίζει πώς να περιποιείται τον εαυτό του και μιλάμε για απλά πράγματα όπως ξύρισμα, μπάνιο, λούσιμο, περιποίηση προσώπου, γυμναστική και διατροφή.

Πρέπει να έχει αυτοπεποίθηση

Πρέπει να επενδύσει στον εαυτό του παραπάνω. Ναι μία μέρα όλοι μας θα πεθάνουμε, αυτό το ξέρουμε, γιατί όμως δεν κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε με το χρόνο που έχουμε; Ένας άντρας που έχει κλείσει τα 40 και δεν το έχει καταλάβει αυτό μάλλον θα πρέπει να το σκεφτεί λίγο πιο σοβαρά.

Πρέπει να σέβεται την οικογένεια του αλλά και τους φίλους του

Δεν υπάρχει πιο σημαντικό πράγμα από την φιλία και την οικογένεια. Αυτό το γνωρίζει κι ένα μικρό παιδί. Αν όμως ένας άντρας 40 χρονών το έχει ξεχάσει ίσως να φταίει το άγχος της καθημερινής ζωής και η δουλειά. Κι όμως τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την οικογένεια και τους φίλους. Επενδύστε σε αυτά.

Αυτός που πρέπει να ικανοποιήσεις πρώτα είναι ο εαυτός σου

Και για το τέλος αυτός που πρέπει να είναι γεμάτος είσαι εσύ ο ίδιος. Οπότε μην κάνεις υποχωρήσεις και μην διαπραγματεύεσαι την ίδια σου τη ζωή για κανέναν και τίποτα εκεί έξω. Όσο κι αν σου ακούγεται εγωιστικό δεν είναι, και μάλιστα χρειάζεται να είσαι ώριμος για να το συνειδητοποιήσεις.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved