Πώς θα ξεπεράσεις το άγχος που αισθάνεσαι στο κρεβάτι μαζί της

Ίσως πρέπει να επικεντρωθείς περισσότερο στις επιδόσεις σου όταν εκείνη δεν είναι εκεί.

Ποιος δεν λατρεύει να έχει δυνατούς οργασμούς; Όλοι μας το ίδιο αισθανόμαστε. Από την άλλοι δεν είναι όλοι οι οργασμοί το ίδιο. Κάποιοι έρχονται πιο εύκολα από άλλους. Παρατηρείς σίγουρα ένα περίεργο γεγονός. Όταν είναι μόνος σου και παρακολουθείς porn τότε οι οργασμοί έρχονται πολύ πιο εύκολα και γρήγορα, όταν όμως είσαι με την κοπέλα σου τότε το πράγμα αλλάζει.

Έχουμε σημειώσει πολλές περιπτώσεις ανδρών που όταν είναι μόνοι τους τότε μπορούν μία χαρά να τελειώνουν αλλά όταν είναι με την κοπέλα τους δεν τους είναι το ίδιο εύκολο, ακόμη κι όταν ελκύονται από αυτήν πάρα πολύ. Γιατί όμως συμβαίνει κάτι τέτοιο; Μπορεί κανείς να το εξηγήσει με λογικά επιχειρήματα;

 

 

Φυσικά όλα βρίσκονται το (πάνω) κεφάλι. Δεν είναι παράξενο που όταν είσαι μόνος σου με τον εαυτό σου όλα πάνε ρολόι και όταν είσαι στο κρεβάτι με την κοπέλα σου κάπως δυσκολεύεσαι να αφεθείς; Σίγουρα εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν ισχυρό παράγοντα άγχους. Κάτι υποχθόνιο και υποδόριο. Τι είναι όμως αυτό που σε αγχώνει όταν είσαι μαζί της;

 

 
 

Ο Benjamin Goldman, γιατρός στο Citron Hennessey Private Therapy μας απαντάει για το συγκεκριμένο πρόβλημα. «Κατά την διάρκεια του σεξ, ο άντρας βρίσκεται στη θέση ενός performer, κάτι που από μόνο του έχει ευθύνες. Όταν είσαι πολύ αγχωμένος για την επίδοση σου στο κρεβάτι και σκέφτεσαι διαρκώς χίλια πράγματα (τα περισσότερα επικεντρώνονται στο πέος και στην λειτουργικότητα του) τότε κάπου εκεί αρχίζουν οι δυσκολίες στην απόδοση. Φυσικά κατά την διάρκεια του αυνανισμού δεν υπάρχει κανένα κοινό, έτσι όλα είναι πιο απλά».

 

 
 

Οπότε τι πρέπει να κάνεις; Πως θα ξεπεράσεις όλο αυτό το άγχος του performer; Υπάρχουν λύσεις απλά θέλουν την προσπάθεια σου αλλά και της συντρόφου σου. Εμείς μαζέψαμε μερικές συμβουλές για το πώς ακριβώς θα το ξεπεράσεις όλο αυτό.

Δες εδώ μερικές συμβουλές πως θα ξεπεράσεις το άγχος σου στο κρεβάτι:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved