Αν δεις αυτά τα δέκα συμπτώματα τότε πρέπει να το σκεφτείς σοβαρά και να αναθεωρήσεις.

Το να έχεις μία μόνιμη σχέση δεν είναι κάτι πολύ εύκολο. Καμιά φορά στην αρχή μπορεί να φαίνονται όλα μέλι γάλα αλλά στην πορεία όσο τον μαθαίνεις τον άλλο διακρίνεις κάποια σημάδια που τελικά δεν είναι τόσο καλά.

Σίγουρα στην αρχή όλοι τη συμπαθούν και την αγαπάνε και ειδικά εσύ και οι φίλοι σου. Όσο όμως η σχέση ωριμάζει βλέπεις πως τσακώνεστε πιο συχνά και υπάρχουν διαφωνίες σε πολλά ζητήματα και μάλιστα ζητήματα που εσύ μπορεί να θεωρείς απλά.

 

 
 

Εκεί έρχεται και η ρήξη. Σίγουρα θέλει προσπάθεια αλλά όμως πρέπει να έχεις και κριτικό μυαλό. Η διάθεση σου δεν πρέπει να είναι μόνο υποβιβαστική προς το εαυτό σου. Πρέπει να δεις τα σημάδια πριν να είναι πολύ αργά.

Δες εδώ κάποια από τα επικίνδυνα σημεία που πρέπει να προσέξεις:

 

 

Εμείς μαζέψαμε μερικά κομβικά σημεία που πρέπει να προσέξεις και να δεις αν υπάρχουν μέσα στη σχέση σου με την κοπέλα σου. Αν βρεις κάποια από αυτά σίγουρα θα πρέπει με κάποιο τρόπο να τα διορθώσετε. Αυτό που δεν θέλουμε είναι να καταλήξουν τοξικά για τη σχέση σας. Όλα αυτά τα σημάδια είναι σημάδια που σου λένε πως κάτι δεν πάει καλά. Οι αιτίες μπορεί να είναι πολλές, από διαφορετικό χαρακτήρα μέχρι συναισθηματική ανωριμότητα.

 

 
 

Κάποιοι άνθρωποι είναι διαφορετικοί από άλλους, αυτό είναι το δεδομένο με το οποίο ξεκινάμε να σκεφτόμαστε, αν έχουμε υπόψιν μας αυτό τότε θα καταλάβουμε πως όλα διορθώνονται αρκεί να έχουμε καλή θέληση. Και οι δύο πλευρές πρέπει να παλέψουν για την ισορροπία στη σχέση σας.

Ποια είναι όμως τα επικίνδυνα σημεία που πρέπει να προσέξεις αν υπάρχουν στην συμπεριφορά της κοπέλας σου;

Εδώ θα βρεις μερικές συμπεριφορές που πρέπει να σε ανησυχούν:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved