Τι δεν πρέπει να κάνεις αν θέλεις να είσαι πάντα ελκυστικός απέναντι της

Ξέχασε τις κακές σου συνήθειες, κάνε μόνο αυτό που πρέπει.

Είναι πολλά τα πράγματα που κάνουμε και δεν το καταλαβαίνουμε, πράγματα και συνήθειες που μας καθιστούν αυτομάτως μη γοητευτικούς απέναντι στο γυναικείο φύλο. Μπορεί να είναι πράγματα που τα ξέρεις ήδη αλλά δεν μπορείς να τα αποβάλεις μέχρι πράγματα που δεν έχεις ιδέα πως δεν είναι όμορφα.

Απ' το να καμπουριάζεις μέχρι να σταυρώνεις τα χέρια σου στη φωτό προφίλ που έβαλες στο Tinder, αυτά τα 12 πράγματα θα πρέπει να τα αποφεύγεις αν θες να έχεις επιτυχία στις γυναίκες.

 

 

Η γοητεία κρύβεται στα μικρά καθημερινά πράγματα. Η καθημερινή φροντίδα του δέρματος σου και η προσοχή σε λεπτομέρειες είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να προσέξεις, αλλά σίγουρα όχι τα μόνα. Θα πρέπει να ξέρεις, όμως, ότι υπάρχουν άλλοι τόσοι που μπορούν να σου στερήσουν πόντους γοητείας.

Τρόποι να ενισχύσεις τη γοητεία σου και το σεξαπίλ σου υπάρχουν πολλοί. Απ' το να βγαίνεις βόλτα με τον σκύλο σου και να σταματάνε οι γυναίκες να το χαϊδέψουν μέχρι να λες ωραία αστεία και να τις κερδίζεις με το χιούμορ σου.

 

 
 

Αν θέλεις να είσαι πάντα ένας γοητευτικός άνδρας που θα μένει στο μυαλό κάθε γυναίκας, υπάρχουν οκτώ απλά tips που θα σε βοηθήσουν να το επιτύχεις. Παρακάτω θα σου δείξω ποια είναι αυτά και τι πρέπει να κάνεις για να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

 

 
 

Από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που αναδεικνύουν τον άνδρα σε κάθε του βήμα, είναι η αυτοπεποίθηση και η ισχυρή του προσωπικότητα. Προσπάθησε να παραμερίσεις τυχόν ανασφάλειες και θα δεις πως η γοητεία σου θα εκτοξευτεί.

Δες εδώ τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνεις αν θέλεις να είσαι πάντα γοητευτικός:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved