Τι είναι αυτό που απολαμβάνει πιο πολύ ένας γνήσιος εργένης;

Μερικές διαπιστώσεις για τα γούστα ενός αμετανόητου μοναχικού τύπου.

Το να είσαι ένας αμετανόητος τύπος της μοναξιάς δεν σε κάνει απαραίτητα και λυπημένο. Όχι, αυτά γίνονταν μόνο στα μυθιστορήματα του 19ου αιώνα, πλέον το να είσαι μόνος σου μάλλον είναι ευλογία. Ο σύγχρονος κόσμος μας έχει κάνει περισσότερο μοναχικά ζώα κι αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις από τη ζωή σου.

 

 

Ένα συχνό λάθος που κάνουν οι άντρες, είναι να μπαίνουν σε σχέση ή και να παντρεύονται μία γυναίκα χωρίς να έχουν ιδιαίτερη εμπειρία με γυναίκες. Ναι αυτό είναι ένα πολύ βασικό λάθος. Συμβαίνει γιατί οι ίδιοι δεν έχουν εμπειρία και δεν ξέρουν πόσο ωραία είναι τελικά να είσαι μόνος σου και να κάνεις αυτό που θέλεις ανά πάσα στιγμή.

Μερικά πράγματα από εκείνα που πρέπει να απολαμβάνεις περισσότερο από καθετί είναι τα ανεκτίμητα διαμάντια του εργένη, λίγο πριν εγκαταλείψεις την ελευθερία σου πρέπει να τα σκεφτείς σοβαρά, χωρίς μάλιστα να νιώθεις καμιά απολύτως τύψη. Ναι η λίστα είναι καλή και σοβαρή. Η λίστα με τα αγαπημένα πράγματα του εργένη.

 

 

Πριν επιτρέψεις στον εαυτό σου να μπει σε μία μόνιμη σχέση – γάμο με μία γυναίκα, είναι απαραίτητα τα εξής βήματα, ώστε να εκτιμήσεις τη σημασία του να είσαι εργένης, ανεξάρτητος και να μένεις μόνος σου σε δικό σου σπίτι: Μάθε τι σου αρέσει πραγματικά. Βέβαια αυτό καμιά φορά δεν μπορείς να το μάθεις χωρίς να έχεις αποτυχίες κι απογοητεύσεις. Εντάξει αυτό είναι κατανοητό.

 

 
 

Όντας εργένης απολαμβάνεις με διαφορετικό τρόπο κάποια πράγματα. Δυστυχώς, αρκετά από αυτά θα πρέπει να κοπούν ή στην καλύτερη των περιπτώσεων να διαφοροποιηθούν ή να συμβαίνουν με μικρότερη συχνότητα, από τη στιγμή που θα μπεις σε μια σχέση ή εν τέλει παντρευτείς.

Δες εδώ μερικά από τα αγαπημένα πράγματα στη ζωή ενός εργένη:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved