Υπάρχει όντως τελικά ιδανική ηλικία για να παντρευτεί ένας άντρας;

Δεν είμαστε σίγουροι αλλά πολλά ακούγονται περί του θέματος.

Θέλετε να παντρευτείτε και ο γάμος σας να κρατήσει πάνω από πέντε χρόνια; Είστε σίγουροι όμως πως θέλετε να παντρευτείτε; Έχετε στο τσεπάκι σας όλους τους σωστούς λόγους; Όλα αυτά πρέπει κανείς να τα ψάχνει πριν κάνει το μεγάλο βήμα για την εκκλησία ή έστω το Δημαρχείο.

Αν ισχύουν όλα αυτά, τότε πρέπει να γνωρίζετε ότι η ιδανικότερη ηλικία για να παντρευτεί κάποιος μόλις «κατοχυρώθηκε». Ναι η κατάλληλη ηλικία για παντρειά βρέθηκε και μάλιστα από την ίδια την επιστήμη.

 

 

Το μονοπάτι από την πολυγαμία στην μονογαμία; Όχι δεν είναι εύκολο, είναι ανηφορικό κι έχει πολλές στροφές και μάλιστα αρκετά επικίνδυνες για σένα αλλά και για τους άλλους.

Έρευνα που εξέτασε τη συχνότητα των διαζυγίων από το Πανεπιστήμιο της Γιούτα διαπίστωσε ότι τα άτομα που παντρεύτηκαν μεταξύ των ηλικιών 28-32 ετών, είχαν λιγότερες πιθανότητες να χωρίσουν στα επόμενα χρόνια.

 

 
 

Έρχεται όμως κάποια στιγμή που αντιλαμβάνεσαι ότι το μόνο που θέλεις από τη ζωή είναι μία και μόνο γυναίκα. Όλα τα υπόλοιπα τα δοκίμασες και δεν θες άλλο. Αυτό συμβαίνει συνήθως μετά τα 30. Αλλάζουν οι επιλογές σου, ξέρεις πλέον τι θες. Εμείς βέβαια έχουμε ακόμη τις αμφιβολίες μας ακόμη και γι’ αυτό.

Αν υπάρχει έστω και ένα αντικειμενικό κριτήριο ώστε να σιγουρευτείς πως πράγματι είσαι έτοιμος για γάμο, αυτό είναι η ηλικία. Αν θες λοιπόν να ντυθείς γαμπρός, καλύτερα να το κάνεις αφού κλείσεις τα 30. Υπάρχει λόγος, λόγοι για την ακρίβεια.

 

 
 

Στη φάση που δε σε νοιάζει τίποτα, θες να τα δοκιμάσεις όλα, χωρίς αύριο γι' αυτό και γεμίζεις το πιάτο σου με τα πιο λαχταριστά πράγματα, τα οποία δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτα άλλο παρά φούσκωμα... Μάλλον πρέπει να δούμε αναλυτικά τι γίνεται…

Δες εδώ τι πρέπει να ξέρεις για την κατάλληλη ηλικία για γάμο:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved