Αϋπνία: Πώς να τελειώσεις μια και καλή με αυτό το χρόνιο πρόβλημα

Ήρθε η ώρα επιτέλους να κοιμηθείς σαν άνθρωπος.

Η έλλειψη ύπνου είναι κάτι που ταλαιπωρεί πολύ κόσμο, δηλαδή η αϋπνία. Δεν είναι εύκολο να σου περάσει και σίγουρα σου κάνει τη ζωή τρομερά δύσκολη.

Κακά τα ψέματα, η εποχή που βιώνουμε είναι γεμάτη υψηλές προσδοκίες και μεγάλους πειρασμούς που μας κάνουν να νιώθουμε συνεχώς κατώτεροι των περιστάσεων.

Μπορεί η ζωή μας να ήταν έτσι κι αλλιώς γεμάτη άγχος, όμως η εξάπλωση της πανδημίας μεγιστοποίησε την ανασφάλεια και τα αντικειμενικά προβλήματα στην καθημερινότητα μας

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι έρχονται αντιμέτωποι με την αϋπνία, τη διαταραχή του ύπνου που συχνά παρακάμπτεται ως κάτι παροδικό ή μη ανησυχητικό και που, τουναντίον, επιβαρύνει σημαντικά τη σωματική και ψυχική υγεία.

Έτσι θα ξεπεράσεις την αϋπνία:

 

 

 

Επιπλέον, θα ορκιζόσουν πως έδειξες απόλυτη πειθαρχία σε κάθε απόπειρα που έκανες να καταπολεμήσεις την αϋπνία; Επειδή όλα τα πράγματα πρέπει να γίνονται στο σωστό timing, το οποίο παίζει σπουδαίο ρόλο, θα σου πρότεινα να κανείς μια νέα δοκιμή σ’ όσα προσπάθησες στο παρελθόν.

 

 
 

Μια ζωή δίχως περιττή αγωνία και αρκετό ύπνο μας αξίζει αλλά πρέπει να παλέψουμε γι’ αυτή και να αλλάξουμε συνήθειες, όπως συμβαίνει άλλωστε μ’ όλα τα σπουδαία πράγματα. Ίσως να νιώθεις πως έχεις δοκιμάσει τα πάντα κι αποδείχτηκαν αναποτελεσματικά.

 

 
 

Ποιος όμως την καταπολέμησε και πως; Εμείς βρήκαμε μερικά σημαντικά σημεία που πρέπει να σημειώσεις έτσι ώστε να μπεις σε ένα καλό δρόμο.

Αν σας ταλαιπωρεί κι εσάς το φαινόμενο που γνώρισε σημαντική αύξηση τις ημέρες της πανδημίας, δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε τους ειδικούς από τη βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση για τους πάσχοντες από αϋπνία The Sleep Charity και τις δέκα απλές κινήσεις που εγγυώνται καλύτερο χρονικά και ποιοτικά ύπνο.

Πως όμως τα καταφέραμε να την ξεπεράσουμε;

Δες εδώ μερικούς τρόπους να ξεπεράσεις την αϋπνία:  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved