Με ποιους τρόπους καταστρέφεις τα δόντια σου και δεν το ξέρεις

Κι όμως κάθε φορά που πας για ύπνο τα δόντια σου χαλάνε…

Τα δόντια είναι κάτι που όλοι οι άντρες πρέπει να προσέχουμε. Ειδικά με τις σύγχρονες διατροφικές συνήθειες, το τσιγάρο και τον καφέ, τα δόντια μπορεί να χαλάσουν πολύ εύκολα

Ένας από τους πιο βασανιστικούς πόνους που μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος (μακριά από 'μας) είναι ο πονόδοντος. Γι’ αυτό πρέπει να μάθεις πώς να μην καταστρέφεις τα δόντια σου

 

 

Δυστυχώς, όμως, οι περισσότεροι τα κακόμοιρα τα δόντια τα προσέχουν (όχι δεν μιλάμε για το απαραίτητο πρωινό και βραδινό πλύσιμό τους) όταν αρχίσουν να πονάνε. Αυτό πρέπει να σταματήσει αν θέλεις να τα κρατήσεις για πολλά χρόνια.

 

 
 

Τα δόντια πρέπει να τα προσέχεις σαν τα μάτια σου. Είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που δείχνουν την υγεία σου. Πρέπει να τα έχουμε πάντα καθαρά και να μην τα ταλαιπωρούμε. Μία από αυτές τις ταλαιπωρίες είναι όταν τα σφίγγουμε στον ύπνο μας. Έτσι τα δόντια χαλάνε. 

 

 
 

Και όχι, δεν είναι μόνο ο καθαρισμός που είναι μη διαπραγματεύσιμος αλλά και το να σταματήσεις να τα τρίζεις το βράδυ. Κάτι που ίσως να κάνεις ασυνείδητα στον ύπνο σου και απλά να ξυπνάς με πονοκέφαλο, χωρίς να έχεις πιει στάλα αλκοόλ το προηγούμενο βράδυ.

Δες εδώ τι πρέπει να σταματήσεις να κάνεις για τα δόντια σου:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved