Πώς να προετοιμάσεις την κρεβατοκάμαρα σου για το μεγάλο ραντεβού

Μπορεί να ακούγεται λιγάκι αστείο αλλά όμως είναι πολύ σημαντικό για την επιτυχία της βραδιάς.

Η κρεβατοκάμαρα σου είναι ο πιο προσωπικός σου χώρος. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο μαζί με το ότι οι σχέσεις και το σεξ είναι πολύ περίπλοκα. Έτσι εμείς πρέπει να τα κάνουμε πιο απλά τα πράγματα. Πως όμως θα γίνει αυτό; Μα με το να κάνουμε τη γυναίκα να αισθανθεί σαν το σπίτι της.

 

 

Η κρεβατοκάμαρα όχι μόνο αντιπροσωπεύει τις πιο προσωπικές σου στιγμές αλλά μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην εντύπωση που θα δώσεις στην γυναίκα που έχεις προσκαλέσει σπίτι σου. Αν λοιπόν έχεις ήδη κανονίσει το μεγάλο ραντεβού που ξέρεις σίγουρα πως θα καταλήξει στο προαναφερθέν δωμάτιο, τότε πρέπει να είναι απόλυτα προετοιμασμένος για όλα.

 

 
 

Και φυσικά είναι κρίμα να έχουν πάει όλα άψογα μέχρι τώρα και να χαλάσουν στην εικόνα που θα δώσει η κρεβατοκάμαρα σου στο κρίσιμο ραντεβού. Αυτό δεν θα ήταν κρίμα; Τόση προσπάθεια να την εντυπωσιάσεις και να φανείς αντάξιος των προσδοκιών της και τελικά να χάσεις στο παιχνίδι μόλις μπει στο δωμάτιο που κοιμάσαι.

 

 
 

Οι έμπειροι διακοσμητές αναφέρουν πως η αντίληψη των γυναικών επηρεάζεται περισσότερο και από πέντε αισθήσεις που της προσφέρει ένας χώρος. Οπότε καλά θα κάνεις να είσαι έτοιμος και να φτιάξεις λίγο την κρεβατοκάμαρα σου, να την κάνεις λίγο πιο προσιτή σε μία γυναίκα.

Οπότε να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως οτιδήποτε ακούσει, αγγίξει, δει, μυρίσει, θα παίξει μεγάλο ρόλο. Καλό είναι να την κάνεις να νιώσει πως αυτός ο χώρος θα την κάνει ευτυχισμένη.

Δες εδώ μερικές συμβουλές για το πώς ακριβώς θα το κάνεις:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved