Πέντε αποκλειστικά ανδρικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σχεδόν κάθε μέρα

Σε όλους μας έχουν συμβεί.

Το να είσαι άντρας μπορεί πολλοί να λένε πως είναι εύκολο αλλά εμείς έχουμε διαφορετική άποψη πάνω στο ζήτημα. Μπορεί να φαίνεται εύκολο αλλά σίγουρα δεν είναι έτσι. Οι γυναίκες έχουν τα δικά τους προβλήματα κι εμείς οι άντρες τα δικά μας. Το κάθε φύλο είναι διαφορετικό κι αυτό φαίνεται και στα προβλήματα που το διακατέχουν.

Δες εδώ κάποια από τα περίεργα προβλήματα των ανδρών:

 

 

Τα περισσότερα αγόρια μαθαίνουν από μικρά να κρύβουν τα συναισθήματα και τις ευαισθησίες τους («οι άνδρες δεν κλαίνε» κλπ). Το μόνο συναίσθημα που συνήθως εξαιρείται από αυτό τον κανόνα είναι εκείνο του να μην σε καταλαβαίνουν.

 

 
 

Η ακατανοησία είναι ένα κατεξοχήν «ανδρικό συναίσθημα» το οποίο συνδέεται στενά με τη βούληση και την αποφασιστικότητα. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που οι άνδρες μαθαίνουν να διοχετεύουν τα συναισθήματα τους στο ποδόσφαιρο.

Στον κλάδο της ψυχοθεραπείας αποτελεί κοινό μυστικό ότι πολλοί άνδρες που δεν τους καταλαβαίνουν μπορεί στην πραγματικότητα να ζηλεύουν, να φοβούνται, να λυπούνται ή ακόμα και να πενθούν.

 

 
 

Μερικά από αυτά τα προβλήματα σίγουρα θα σου φανούν αστεία αν είσαι γυναίκα, όταν όμως τα διαβάσει άνδρας θα καταλάβει αμέσως πως δεν είναι καθόλου για γέλια.

Σίγουρα κάποια από αυτά τα έχεις περάσει ξανά και ξανά. Δεν είναι κάτι σπάνιο.

Δες εδώ κάποια από αυτά:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved