6 συμβουλές για να συνέλθεις γρήγορα από έναν χωρισμό

Γι’αυτό είμαστε εμείς εδώ, για τα δύσκολα.

Όποιος λέει ότι ένας χωρισμός είναι εύκολο πράγμα, δεν λέει μόνο ψέματα, αλλά κοροϊδεύει και τον εαυτό του. Ανεξάρτητα από το ποιος ή τι τον προκάλεσε είναι μια τραυματική εμπειρία και για τις δύο πλευρές, ακόμα κι αν ο πόνος είναι πολύ μεγαλύτερος για τη μία πλευρά.

 

 

Είναι απολύτως φυσιολογικό και υγιές για μερικές μέρες να είσαι κλεισμένος στον εαυτό σου και να περνάς από το στάδιο του θυμού ή/και του πένθους, όμως πολύ γρήγορα οφείλεις στον εαυτό σου να σταθεί στα πόδια του. Ξέρουμε ότι σε μερικές περιπτώσεις η καρδιά μπορεί να είναι πολύ ραγισμένη, ωστόσο σε αντίθεση με το γυαλί, αυτή μπορεί να ξανακολλήσει. 

 

 

Μην απογοητευτείς αν αυτή η διαδικασία πάρει πολύ περισσότερο χρόνο από όσο νόμιζες. Ο επόμενος μεγάλος έρωτας δεν πρόκειται να έρθει ουρανοκατέβατος, όπως συμβαίνει στις ταινίες. Θα έρθει μετά από την κατάλληλη προετοιμασία του εαυτού σου, γιατί το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί μετά από έναν χωρισμό είναι να σε βρει ο επόμενος έρωτας χωρίς να έχεις ξεπεράσει ακόμα την πρώην σου. 

 

 

Οι φίλοι σου παίζουν καθοριστικό ρόλο σε αυτό κι εμείς ως δικοί σου φίλοι σου έχουμε 6 συμβουλές για όσο το δυνατόν ταχύτερη επάνοδο. Θα τις βρεις στις φωτογραφίες πιο πάνω σου υποσχόμαστε πως πολύ σύντομα όλα αυτά θα είναι μια πολύ μακρινή ανάμνηση και σύντομα θα βρεθείς και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved