Συμβουλές για το αεροπλάνο που μόνο μια αεροσυνοδός μπορεί να σου δώσει

Αν νομίζεις πως όταν ταξιδεύεις με το αεροπλάνο η μόνη σου έγνοια πρέπει να είναι αν θα κάτσεις παράθυρο ή διάδρομο, μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείς.

Τα αεροπορικά ταξίδια έχουν γίνει πιο προσιτά από ποτέ και πλέον αντιμετωπίζουμε το αεροπλάνο σαν ένα ιπτάμενο ΚΤΕΛ, όμως το ταξίδι στους αιθέρες παραμένει μια σοβαρή υπόθεση με τους δικούς της κανόνες οι οποίοι καμία σχέση δεν έχουν με τις επίγειες μεταφορές. 

 

 

Καθηλωμένοι στο κάθισμα και αποκομμένοι από την όλη δράση, δεν έχουμε ιδέα για το τι συμβαίνει γύρω μας, εκτός κι αν έχει βγάλει κάποιος τα παπούτσια του σε κοντινή ακτίνα. Το περιβάλλον του αεροπλάνου μπορεί να γίνει εξαιρετικά αγχωτικό λόγω αναταράξεων και περιορισμένου χώρου και γι’αυτό οι αεροσυνοδοί είναι πάντα εκεί και για να μας βοηθήσουν να νιώσουμε λίγο πιο άνετα.

 

 

Δυστυχώς η σύντομη διάδραση με το πλήρωμα, η οποία συνήθως περιορίζεται σε έναν τυπικό χαιρετισμό κατά την επιβίβαση και αποβίβαση, δεν είναι αρκετή για να μάθουμε περισσότερες ζωτικές πληροφορίες για το ταξίδι μας. Γι’αυτό μια αεροσυνοδός μοιράστηκε στα social media μερικά από τα μυστικά που ξέρουν μόνο οι επαγγελματίες και μας συμβουλεύουν να τις ακολουθήσουμε. Όλες οι συμβουλές στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

 

Τελικά αποδεικνύεται πως το αεροπλάνο δεν είναι και το πιο καθαρό ταξιδιωτικό περιβάλλον και δεν απέχει πολύ από τις παντόφλες με τις οποίες κάναμε το Ρίο- Αντίριο πριν γίνει η γέφυρα. Ίσως το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι το να φορέσεις σορτς στο αεροπλάνο, κάτι το οποίο έτσι κι αλλιώς θα αποφεύγαμε λόγω των πολικών θερμοκρασιών που επικρατούν στην καμπίνα. ©2016-2023 Ratpack.gr - All rights reserved