Πώς θα κάνεις καλή εντύπωση στα social media

Δεν αρκεί μόνο να κάνεις έναν λογαριασμό και να ποστάρεις φωτογραφίες, πρέπει να το κάνεις και σωστά.

Η παρουσία σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να είναι δεδομένη, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα βάζεις στον αυτόματο πιλότο. Πλέον είμαστε εκτεθειμένοι 24/7 σε ολόκληρο τον κόσμο και όχι μόνο στους φίλους μας. Σύμφωνα με έρευνα, το 93% των εργοδοτών ξεψαχνίζει τα προφίλ των υποψηφίων υπαλλήλων αμέσως μετά την ανάγνωση των βιογραφικών τους. 

 

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στις αισθηματικής φύσης γνωριμίες, αν και αυτό μάλλον το γνωρίζεις ήδη. Όπως εσύ ψάχνεις στο προφίλ της σε τέτοιο βάθος χρόνου που φτάνεις στο σημείο να προσέχεις πάρα πολύ στο σκρολάρισμα για να μην κάνεις κατά λάθος κάνα λάικ σε φωτογραφία του 2012 με μία σταγόνα κρύου ιδρώτα στον κρόταφο, το ίδιο ακριβώς κάνει και αυτή, μη σου πούμε και πιο ενδελεχώς. 

 

 

Δες το προφίλ σου σαν το σπίτι σου που δεν θέλεις να έρθει ξαφνικά καμία επίσκεψη και να βρει ένα βουνό άπλυτα πιάτα στον νεροχύτη, κάλτσες παντού και κουτιά πίτσας από το τον τελικό του Euro. Να έχεις στο μυαλό σου ότι το προφίλ σου πρέπει να είναι αψεγάδιαστο σαν να έχει ανά πάσα στιγμή πρόσβαση το αφεντικό σου ή η γυναίκα των ονείρων σου.

Στις φωτογραφίες πιο πάνω θα βρεις τον τρόπο για να το έχεις πιο καθαρό κι από την μπουγάδα της μαμάς σου.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved