Υπάρχουν άραγε χόμπι που μπορούν να σε κάνουν καλύτερο στη δουλειά σου;

Κι όμως η απάντηση είναι θετική.

Μπορεί να είσαι ήδη καλός στη δουλειά σου αλλά νομίζεις πως δεν μπορείς να γίνεις ακόμη καλύτερος; Σίγουρα μπορείς και σίγουρα γίνεται και μάλιστα με πολύ απλούς τρόπους. Είναι εύκολο να συνδυάσεις κάποιο χόμπι σου έτσι ώστε τελικά να καταφέρεις να το ενσωματώσεις με τη δουλειά σου και τελικά να βγεις και κερδισμένος από αυτό.

Δες τι μπορείς να συνδυάσεις με τη δουλειά από τον κόσμο των χόμπι:

 

 

Οι επιστήμονες θα στο λένε μέχρι να μαλλιάσει η γλώσσα τους. Μέχρι η ολόλευκη ρόμπα τους να κιτρινίσει από τη χρήση. Ένα χόμπι θα σε σώσει από το άγχος, τη ρουτίνα, την κακοκεφιά και την κακή απόδοση στη δουλειά σου. Κι αυτό διότι, το να έχεις μια «εξωσχολική» δραστηριότητα μπορεί να σε διδάξει πολλά και χρήσιμα για να μάθεις να είσαι πιο αποτελεσματικός, γρήγορος στα αντανακλαστικά σου και ψύχραιμος στο να βρει λύση όταν ένα πρόβλημα σου χτυπήσει την πόρτα.

 

 
 

Δικαιολογίες θα σου πούμε εμείς, γιατί όποιος ψάχνει πάντα βρίσκει κάτι στα μέτρα του. Παρακάτω θα βρεις επτά ιδέες για χόμπι, που είναι τόσο δημιουργικά, όσο και οικονομικά -το διαδίκτυο να είναι καλά- που θα σε βοηθήσουν να δεις τη διάθεσή σου να βελτιώνεται, την ενέργειά σου να αυξάνεται και ως εκ τούτου την παραγωγικότητά σου να ανεβαίνει δυο – δυο τα σκαλοπάτια.

 

 
 

Είναι ασχολίες που μπορεί να τις κάνεις από καθαρή διασκέδαση αλλά τελικά βλέπεις πως συνδυάζονται με τη πραγματική δουλειά και μπορούν να σε πάνε ένα βήμα πιο πέρα στην αληθινή σου καριέρα.

Αυτό ακούγεται ιδανικό έτσι; Ποια είναι όμως μερικά από αυτά τα χόμπι;

Δες εδώ κάποια:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved