Ραντεβού και καύσωνας δεν είναι ένας ακατόρθωτος συνδυασμός

Μπορεί οι συνθήκες να απέχουν πολύ από το ιδανικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα περιμένεις να δροσίσει.

Πριν πούμε το πώς και το γιατί είναι εφικτό ένα ραντεβού εν μέσω καύσωνα, αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν υπάρχουν σχεδόν ποτέ ιδανικές συνθήκες. Δεν υπάρχει ούτε καν κατάλληλη χρονική συγκυρία και οι περισσότερες αναστολές που μπορεί να έχεις αναζητώντας το ιδανικό timing, είναι απλά απόρροια του άγχους και της αναβλητικότητας που αυτό φέρνει. Τώρα είναι κατάλληλη στιγμή, όποιο και αν είναι τώρα και τώρα έχει ζέστη.

 

 

Η αναβλητικότητα που προαναφέραμε έχει ένα πρόβλημα για κάθε λύση και αυτό που χρειάζεσαι είναι μια λύση για κάθε πρόβλημα. Δηλαδή μια αναπροσαρμογή της όλης στρατηγικής του ραντεβού κυρίως σε ότι αφορά τον τόπο και τη χρονική στιγμή. Δεν έχει όλη μέρα αφόρητες θερμοκρασίες και δεν έχει παντού. Το γεγονός ότι σε πολλούς μπορεί να φαίνεται βασανιστικό το να βγεις ραντεβού με αυτές τις συνθήκες, ίσως είναι η δική σου ευκαιρία να λάμψεις σκεπτόμενος εναλλακτικά.

 

 

Οι πολύ πρωινές ώρες και η δύση του Ηλίου είναι οι καλύτερες χρονικά στιγμές προς αξιοποίηση. Δροσερά σημεία υπάρχουν παντού στην Ελλάδα, όπου κι αν βρίσκεσαι, είτε βουνό, είτε θάλασσα. Δεν πρέπει να ξεχνάς τα κλιματιζόμενα σημεία και κυρίως την αποφυγή σημείων και δραστηριοτήτων που μπορεί να προκαλέσουν εφίδρωση και να τορπιλίσουν την όλη έξοδο. Keep it cool και με τις δύο έννοιες και όλα τα πάνε καλά.

 

 

Στις gallery θα βρεις τα καλύτερα tips και συμβουλές για ένα «καυτό» καλοκαιρινό ραντεβού.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved