Ζέστη: Πώς θα δροσιστείς άμεσα και γρήγορα με 4 έξυπνους τρόπους

Mερικά έξυπνα κόλπα για να αντέξεις τον καύσωνα.

Ζέστη έπεσε στο βασίλειο μας κι αυτό τους περισσότερους τους ξενερώνει, ιδιαίτερα εμάς τους άνδρες που είμαστε αρκούδες και δεν αντέχουμε τίποτα όταν η θερμοκρασία φτάσει τους 35 και πάνω. Λογικό θα μου πεις αλλά εδώ πρέπει να βρούμε μία λύση και γρήγορα. Δεν είναι αυτή κατάσταση να αισθάνεσαι πως ζεις σε βάλτο από το ιδρωμένο σου δέρμα.

 

 

Μπορεί οι ζεστές ημέρες του καλοκαιριού να είναι υπέροχες όταν είμαστε σε κάποια παραλία ή μέσα σε ένα δροσερό σπίτι με αναμμένο τον κλιματισμό, όταν, όμως, βρισκόμαστε αναγκαστικά σε συνθήκες όπου ο καύσωνας κάνει δύσκολη την καθημερινότητά μας χρειαζόμαστε απλούς και γρήγορους τρόπους για να δροσιστούμε.

 

 

Κάθε κίνηση μπορεί να είναι και αιτία ιδρώτα, άσε που πρέπει να πίνεις συνέχεια νερό γιατί κινδυνεύεις από αφυδάτωση, αυτό που το πας;

Εμείς σου βρήκαμε μερικά έξυπνα και απλά κόλπα έτσι ώστε να μπορέσεις να δροσιστείς (έστω και με τον δικό σου τρόπο) μέσα σε αυτό το καλοκαιρινό μακελειό του καύσωνα.

 

 

Ο καύσωνας των τελευταίων ημερών έχει κάνει την καθημερινότητα ανυπόφορη για πολλούς από εμάς – Εάν ζητάτε εναγωνίως τρόπους να δροσιστείτε, διαβάστε τέσσερα tips που θα σας βοηθήσουν να ανακουφιστείτε από την υπερβολική ζέστη.

Δες εδώ πως θα δροσιστείς με πολύ απλό τρόπο: