Assosiated Press 10 συμβουλές για τη ζωή που μόνο ένας Billionaire μπορεί να σου δώσει

Αν θέλεις να κάνεις «μακροβούτια» σε λεφτά όπως ο Warren Buffet και ο Bill Gates, ίσως να τους άκουγες πιο προσεκτικά.

Οι δισεκατομμυριούχοι είναι σίγουρα μια από τις πιο ζηλευτές κατηγορίες αντρών εκεί έξω. Και ποιος δεν θα ήθελε να ξυπνήσει ένα πρωί με μερικά ακόμα μηδενικά να προστίθενται στο τραπεζικό του υπόλοιπο; Από τη στιγμή που ένα τέτοιο ξύπνημα είναι μάλλον απίθανο να σου συμβεί (μάλλον γιατί ακόμα ελπίζουμε) θα ήταν πιο έξυπνο να άκουγες τι έχουν να πουν όλοι όσοι το κατάφεραν μέσω της δουλειάς τους.

 

 

Καμία έκπληξη δεν κρύβεται ανάμεσα στις 10 συμβουλές που μαζέψαμε στις φωτογραφίες. Η σκληρή δουλειά είναι ο κυριότερος μοχλός παραγωγής πλούτου, (ίσως ο δεύτερος σημαντικότερος μετά την κληρονομιά) όμως δεν φτάνει μόνο αυτό. Ο δισεκατομμυριούχος, πολύ πριν φτάσει σε αμύθητα επίπεδα προσωπικής περιουσίας έχει σφυρηλατηθεί πρώτα από όλα σαν ηγέτης. 

 

 

Οι συμβουλές που δίνουν κατά καιρούς οι δισεκατομμυριούχοι στις ομιλίες τους αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει κάποιο καλά κρυμμένο μυστικό για να κατακτήσει μια από τις κορυφαίες θέσεις στις λίστες με τους κροίσους. Η γνώση υπάρχει και η δυσκολία είναι μόνο στην εφαρμογή της. 

 

 

Η πιθανότητα να γίνεις δισεκατομμυριούχος ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές είναι μάλλον απειροελάχιστη. Σίγουρα όμως είναι πολύ χρήσιμα πράγμα που μπορείς να εφαρμόσεις στον χώρο εργασίας σου, όποιος κι αν είναι αυτός. Εκατομμύρια μπορεί να μη βγάλεις, αλλά θα δουλεύεις καλύτερα και μπορεί να τσιμπήσεις και μια προαγωγή ή/και αύξηση. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved