10+1 συμβουλές που πρέπει να ακούσεις πριν αγοράσεις το επόμενο αυτοκίνητό σου

Οι άντρες συνηθίζουν να αγοράζουν ρούχα χωρίς να το σκέφτονται και αυτοκίνητο μετά από σκέψη μηνών, και πολύ καλά κάνουν.

Το πόσο σημαντικό είναι ένα αυτοκίνητο στη ζωή ενός άντρα δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση. Είτε είναι το πρώτο του, είτε αυτό που θα πάρει με το που κάνει οικογένεια, είτε αυτό που θα πάρει με τη συνταξιοδότησή του, κάθε ένα από αυτά είναι ορόσημα για τη ζωή του. Οι λόγοι που κάνουν δύσκολη την απόφαση για όλους μας κάθε φορά για το ποιο είναι το κατάλληλο για εμάς και τις ανάγκες δεν είναι μόνο το κόστος του. Σίγουρα ένα αυτοκίνητο είναι ίσως το πιο ακριβό πράγμα που θα αποκτήσει ένας άντρας μετά το σπίτι του και κανείς δεν έχεις μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ πρόχειρες σε κάποιο λεφτόδεντρο, όμως κι άλλοι λόγοι συνηγορούν στη σοβαρότητα της απόφασης.

 

 

Το αυτοκίνητο είναι η εικόνα που θέλει να δείξει ο άντρας στην κοινωνία. Εκτός από όχημα στην κυριολεξία, είναι και ένα όχημα ελευθερίας και διαφυγής. Σε αυτό θα εμπιστευτεί την ασφάλεια της οικογένειάς του. Τέλος ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, θέλουμε το αυτοκίνητό μας να ικανοποιεί και λίγο τη ματαιοδοξία μας γιατί έχουμε ψυχή, καρδιά και πάθη. 

 

 

Τις περισσότερες φορές καθυστερούμε στην απόφαση για το πιο αυτοκίνητο θέλουμε γιατί δεν έχουμε ορίσει από πριν τις απαιτήσεις μας. Όσο δύσκολο κι αν είναι να βρούμε ένα αυτοκίνητο που να τα κάνει όλα, πάντα κάποιο θα κάνει περισσότερα check στη λίστα μας ή θα είναι ένας καλός μέσος όρος τεχνικών χαρακτηριστικών γενικά.

 

 

Δεν είναι απίθανο να το ψάχνεις τόσο πολύ που στο τέλος να απογοητευτείς και να κληθείς να αποφασίσεις κάτω από την πίεση του χρόνου. Τότε θα κάνεις και το πιο ολέθριο λάθος αφού θα πάρεις το πρώτο που θα δεις μπροστά σου, κάτι χειρότερο κι από να διάλεγες αυτοκίνητο σαν να ψωνίζεις ρούχα, χωρίς καθόλου σκέψη και παρορμητικά. 

 

 

Στις φωτογραφίες θα δεις όλα εκείνα που πρέπει να προσέξεις πριν βάλεις την υπογραφή και ανταλλάξεις χειραψία ώστε να φύγεις με το κλειδί στο χέρι και το χαμόγελο στο στόμα.   



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved