Ιδέες που θα κάνουν το σαλόνι σου ένα σωστό αντρικό περιβάλλον

Δεν είναι απλά ένας χώρος για τον καναπέ και δύο πολυθρόνες, είναι η αποτύπωση της προσωπικότητάς σου σε ένα δωμάτιο.

Το σαλόνι για κάποιο λόγο θεωρείται λιγότερο αντρικό δωμάτιο και απο την κουζίνα. Στην κουζίνα πλέον οι άντρες μπαίνουν με τα μπούνια και όχι μόνο μαγειρεύουν, αλλά πλένουν και πιάτα. Το σαλόνι όμως είναι ένα γυναικείο κάστρο. Οι άντρες σπάνια μπαίνουν στη διαδικασία να διαλέξουν αντικείμενα για αυτόν τον χώρο. 

 

 

Μοναδικές εξαιρέσεις είναι μόνο η τηλεόραση και τα τεχνικά της χαρακτηριστικά. Οι ίντσες και η ευκρίνεια πρέπει να συμβαδίζουν με τις απαιτήσεις της παιχνιδομηχανής και κάπου εκεί εξαντλείται το ενδιαφέρον του μέσου άντρα. Η πανδημία όμως έφερε στο προσκήνιο τις αδυναμίες ενός αντρικού σαλονιού και είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να αναθεώρηση.

 

 

Λόγω της τηλεργασίας το σαλόνι αναβαθμίστηκε σε πολλές περιπτώσεις σε χώρο εργασίας. Όσοι δοκίμασαν να δουλέψουν στο κρεβάτι κατάλαβαν γρήγορα τη ραγδαία πτώση της παραγωγικότητας. Το παραμελημένο σαλόνι ήταν εκεί για να προσφέρει φιλόξενα ένα περιβάλλον εργασίας. Η πολύωρη παραμονή σε αυτό αποκάλυψε τη γύμνια του και κάθε άντρας κατάλαβε πως αν το είχε ασχοληθεί λίγο περισσότερο, η καραντίνα θα ήταν λίγο καλύτερη.

 

 

Στις προτάσεις που συγκεντρώσαμε στις παραπάνω galleries δεν χρειάζεται ένα μίνι στεγαστικό για να φτιάξεις ένα ωραίο σαλόνι. Επίσης δεν χρειάζεται να τις εφαρμόσεις όλες αν θεωρείς ότι δεν σου είναι απαραίτητες. Είναι περισσότερο ένας συνδυασμός αισθητικών και τεχνολογικών παρεμβάσεων που θα σπάσουν το μονοπώλιο της κρεβατοκάμαρας που κρατάει ομήρους εργένηδες και ζευγάρια όση ώρα δεν είναι εκτός σπιτιού.  

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved