Οι πιο γρήγοροι τρόποι για να παγώσεις τις μπίρες σου

Δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεσαι και να ανατριχιάζεις κάθε φορά που πιάνεις στα χέρια σου ένα ζεστό κουτάκι μπίρας.

Το καλύτερο πράγμα όταν έχει ζέστη είναι το air condition και το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι μια παγωμένη μπίρα. Αν η μπίρα είναι με φίλους τότε μπορεί και να πλασαριστεί στην πρώτη θέση, αρκεί η παρέα να είναι προνοητική και οργανωμένη. Δυστυχώς κάθε παρέα έχει στις τάξεις της έναν τύπο σαν τον Will Ferrell στο Old School, ο οποίο πίνει τις μπίρες πιο γρήγορα από ότι αναπληρώνονται και αυτό δημιουργεί σοβαρά προβλήματα ανεφοδιασμού στην παρέα.

 

 

Στην περίπτωση που είσαι εσύ ο Frank the Tank της παρέας ή ο διοργανωτής της μάζωξης οφείλεις να παρέχεις λύσεις για να μην χαλάσεις τη διάθεση της παρέας και διατηρηθεί το flow της διασκέδασης αδιατάρακτο. Οι παρακάτω λύσεις στη gallery υπόσχονται να βγάλουν από τη δύσκολη θέση την παρέα σε χρόνο ρεκόρ.

 

 

Οι λύσεις που προαναφέραμε είναι λύσεις ανάγκης που θα ξελασπώσουν την κατάσταση για λίγο, όμως δεν είναι πανάκεια ούτε μόνιμες λύσεις. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε σαν παρέα είναι η καλύτερη οργάνωση. Ένα cooler για μπίρες με πάγο είναι μια φτηνή και έυκολη λύση. Εξασκήσου στο tetris στο ψυγείο και μάθε να στοκάρεις όσο το δυνατόν περισσότερες μπίρες στον διαθέσιμο χώρο. Και τέλος ζήτα από τα υπόλοιπα ρεμάλια να αγοράσουν κι αυτοί μπίρες από την προηγούμενη μέρα και να τις βάλουν στο ψυγείο ώστε να τις φέρουν παγωμένες. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved