Μήπως η πανδημία σου χάρισε τον κλασικό σωματότυπο του πατέρα;

Αυτή είναι η γνήσια εμπροσθοφυλακή της καραντίνας και λέγεται «dad bod».

Ο κλασικός σωματότυπος του άντρα των 50’ς φαίνεται να έχει επιστρέψει στη μόδα. Χμ…μήπως όμως δεν είναι η μόδα αλλά η καραντίνα που σε κάνει να τρως σαν να μην υπάρχει αύριο;

Το γυμναστήριο σίγουρα έχει αντικατασταθεί από μία γερή δόση από junk food έτσι δεν είναι; Παραδέξου το, δεν είναι ντροπή. Η πανδημία όλους μας έχει επηρεάσει και κάπως έχουμε λίγο αφεθεί στη μοίρα του πολύ βραδινού φαγητού.

Chris Hemsworth: Πώς θα κάνεις τα χέρια του Thor χωρίς να πας γυμναστήριο

 

Πατατάκια, μπέργκερ, πίτσες, πιτόγυρα, σοκολάτες, γλυκά, λίγο απ’ όλα και τσουπ, πετάγεται και το μπιρόκοιλο χωρίς όμως να πίνουμε και τόσες μπίρες τελικά μιας και είμαστε όλη μέρα μέσα, είτε μόνοι μας είτε με τη σύντροφο μας.

Τι να πούμε όμως όταν το 75% των χρηστών των dating apps είναι φαν των dad bods, δηλαδή εκείνου του κλασικού σωματότυπου που έχουν όλοι οι πατεράδες του κόσμου.

Πώς να φτιάξεις στο σπίτι σου το ιδανικό γυμναστήριο

 

Είναι αστείο, αλλά ναι πλέον πρώτα βγαίνει το μπιροκοίλι από την πόρτα και μετά από λίγο εσύ ο ίδιος. Υπάρχει όμως ένα ωραίο μάθημα εδώ που στην ουσία μας κάνει λίγο να χαλαρώσουμε. Η πανδημία έκανε κι ένα καλό, έκανε όλους τους άντρες του κόσμου να ηρεμήσουν και να μην τρελαίνονται όλη μέρα με το να φτιάξουνε σωματάρα γυμναστηριακή.

Το να έχεις έναν φυσιολογικό σωματότυπο δεν είναι κακό, ίσα ίσα είναι κάτι θεμιτό. Για ρώτα και τον παππού σου να δεις τι σώμα είχε όταν ήταν στην ηλικία σου. Κοιλιά και πάλι κοιλιά, αλλά τουλάχιστον ήρεμη ψυχή και υγιές μυαλό.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις τι είναι ένα σοβαρό dad bod όπως το δίδαξαν οι διάσημοι:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved