Sleep Philosophy: Ανακαλύπτοντας την απόλαυση του καλού ύπνου

Αν είχαμε τη δυνατότητα να εκπληρώσουμε μία ευχή, αυτή θα ήταν το να μπορούσαμε να αναπληρώσουμε ως ενήλικες, όλες τις χαμένες ώρες ύπνου της παιδικής μας ηλικίας. Διότι αυτό που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε τότε, ήταν το πόσο πολύ θα μας έλειπε ο ποιοτικός ύπνος στην ενήλικη ζωή μας.

Ανεξάρτητα από τον τρόπο ζωής, το στυλ, τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας, όλοι είμαστε στην πραγματικότητα του ύπνου και συμφωνούμε ομόφωνα πως ο ύπνος συγκαταλέγεται ανάμεσα στις τρεις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής… ακόμη και αν διαφωνούμε για το ποιες είναι οι άλλες δύο. Κάπου εδώ βέβαια, προκύπτει το εξής ερώτημα: Απολαμβάνουμε όντως στο έπακρο αυτή την καθημερινή «ιεροτελεστία» ξεκούρασης και χαλάρωσης ή την έχουμε υποβαθμίσει σε ένα ακόμη κομμάτι της καθημερινότητας;

Αν το σκεφτούμε λίγο περισσότερο, θα καταλάβουμε πως γνωρίζουμε ήδη την απάντηση, ρίχνοντας απλώς μία «ματιά» στα υπνοδωμάτιά μας. Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει τα βήματα και τα «μυστικά» που θα μας βοηθήσουν να περάσουμε από τη θεωρία στην πράξη, δηλαδή να αλλάξουμε τα υπνοδωμάτιά μας προς το καλύτερο, ώστε να απολαμβάνουμε ποιοτικό και άνετο ύπνο κάθε βράδυ!

 

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved