Η τράπουλα Beowulf θα κάνει την πασιέντζα λιγότερο βαρετή

Μία τράπουλα έργο-τέχνης για κάθε άντρα που αγαπάει το χαρτί. 

Ο μύθος του Beowulf ανήκει ξεκάθαρα σε εκείνους που αρέσκονται στις Βίκινγκ ιστορίες. Τόσο απλά. Που σημαίνει ότι αν μέχρι τώρα δήλωνες φαν του Ragnar και των επεισοδίων των Vikings, το πιο πιθανό είναι πως θα έχεις ακούσει για τον Βeowulf και την μάχη του με τον Grendel.

Μπορεί όλο αυτό το έπος να έχει γραφτεί σε saga αιώνες τώρα, αλλά ακόμα και οι τράπουλες λένε ιστορίες. Ο σχεδιασμός τους τουλάχιστον αυτό μαρτυρά. Η γνωστή εταιρεία Kings Wild Project που μας έχει δώσει ένα σωρό ακόμη τράπουλες -με διασημότερη εκείνη που είναι επηρεασμένη από τον Ρομπέν των Δασών- φέρνει τώρα μία κορυφαία δερμάτινη τράπουλα Beowulf, που σου θυμίζει μικρογραφία βιβλίου.

Είναι φυσικά στις λεπτομέρειες που κερδίζει η εν λόγω τράπουλα, όχι μόνο για τους ήρωες που παρουσιάζονται στις φιγούρες, αλλά και για τα σχέδια που την διακοσμούν μετατρέποντάς την σε ένα μικρό έργο τέχνης. Και μπράβο στα παιδιά εδώ που τα λέμε, γιατί κοστίζει λιγότερο από 14 ευρώ και μπορείς να την βρεις στην επίσημη σελίδα τους για παραγγελία. Ακόμη και η βαρετή πασιέντζα, θα σταματήσει να είναι βαρετή.

Δες τις φιγούρες και τις εικόνες αναλυτικότερα, στις φωτογραφίες που έχουμε ετοιμάσει παρακάτω και μπορεί να βγει και ο πολεμιστής από μέσα σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved