Πώς θα επιβιώσεις σαν cool πρωτόγονος μέσα στα χιόνια

Τώρα που η «Ελπίδα» επιτίθεται, εσύ ετοιμάζεις τη δική σου αντεπίθεση.

Παραλίγο να μας πείσουν κάποτε οι Locomodo πως «δεν κάνει για το κρύο στην Ελλάδα», ωστόσο το ότι το έστρωσε μέχρι και τη Μύκονο μάλλον δηλώνει ότι κάτι πήγε πολύ στραβά. Βέβαια μπροστά στην καραντίνα και τον κορονοϊό, αυτό είναι πραγματικά ένα μεγάλο τίποτα. Ίσα-ίσα, ήταν και ευκαιρία για αστεία σχόλια στο ίντερνετ τύπου «Επιτέλους χιόνισε, να κάτσουμε και λίγο σπίτι μας» ή «Έπρεπε να χιονίσει για να δούμε άσπρη μέρα».

Γενικά τις τελευταίες μέρες η Αθήνα θυμίζει καταστάσεις «Winter is Coming» από το Game of Thrones:

 

 

Όπως και να 'χει έχουμε άλλο ένα λόγο να μείνουμε στα σπίτια μας, εκτός βέβαια και αν νιώθεις την ανάγκη να το ζήσεις «πρωτόγοννα» και να κάνεις κάτι καλύτερο στον ελεύθερό σου χρόνο, τώρα ειδικά που δεν μπορείς να βγεις εύκολα για τρέξιμο ή για οποιαδήποτε άλλη «Μετακίνηση 6».

Ως άντρες το coolness μας δε πρέπει να το χάνουμε ποτέ, ιδού κάποια λίγα μαθήματα που μας προσφέρει δωρεάν ο Μέγας Δάσκαλος με το όνομα Youtube.

Τώρα με τα χιόνια μόνο αν είσαι caveman θα μπορείς να ελέγχεις τη φάση.

 

1. Γυμναστική: Πάρε τα βουνά, μη σε νοιάζει αν γλιστρήσεις

Όπως φαίνεται και στο βιντεάκι «δεν υπάρχει δε μπορώ, μόνο δε θέλω υπάρχει». Έτσι, λοιπόν, μπορεί να κάνεις γυμναστική με ότι βρεις μπροστά σου τώρα που τα γυμναστήρια δε θα ανοίξουν ξανά ποτέ: ξύλα, σπασμένα τσιμέντα και χιονισμένους λόφους για ανάβαση. Πρέπει το σώμα να είναι ζεστό για αντέξει το ψύχος. Και εσύ γίγαντας-μαχητής για να κερδίσεις τους άλλους caveman στον αγώνα για την τροφή. 
 
 

 

2. Πρωινό: Μάζεψε θερμίδες, φάε κατευθείαν από το τσουκάλι 

Το πρωινό πρέπει να είναι το βασικό γεύμα της ημέρας. Ως εκ τούτου, μιας και δε θα έχεις τη σιγουριά της αγαπημένης σου κουζίνας, αφού τα σπίτια θα έχουν γίνει παγωμένα μαυσωλεία, εσύ θα ανάβεις τη φωτίτσα σου κάθε πρωί μπροστά στη στάση Συγγρού-Φιξ. Εκεί θα «κουμπώνεις» ότι υλικά έχεις (μπέικον, κιμάδες, τυριά, πατσά, υπολείμματα από πίτσα) μέσα σε ένα τσουκάλι. Και μετά θα τα τρως. Και θα είσαι δυνατός.

 

 

3. Βραδινό: Ψήσε burger στα κάρβουνα

Είπε κανείς ότι δεν είναι καιρός για μπέργκερ; Εντάξει, προφανώς και δεν θα φέρεις τον ντελιβερά μέσα στο χιόνι στο σπίτι σου, ωστόσο αν η όρεξη σου χτυπήσει την πόρτα, κάτι πρέπει να κάνεις και εσύ. Βγάλε την ψησταριά στη φύση και δώστου να καταλάβει. 
Αν έχεις απορίες, θα σου τις λύσουν οι γκουρού του κάτω βίντεο. Από το να σε στέλναμε να κυνηγήσεις αγριόχοιρους στο Κολωνάκι, τσακάλια στη Φιλοθέη και βουβάλια στο Κουκάκι, βολέψου με το τίμιο μπεργκεράκι της καρδιάς σου.
 
 
 

 

4.  Στυλ: Μούσια και καρό μάλλινα πουκάμισα μόνο

Η μαύρη αλήθεια είναι πως τη μόδα την έχουμε ακολουθήσει πολλές φορές στη ζωή μας. Έχουμε όμως και τα όρια μας με αυτούς τους σατανάδες που έχουν προσπαθήσει μέχρι και τους lumbersexual να μας επιβάλλουν ως πρότυπο. Αλίμονο, φαίνεται ότι ο καιρός, το ψύχος και το χιόνι θα μας νικήσει. Από εδώ και πέρα ότι και αν είσαι, φιλόλογος, δικηγόρος, developer, πωλητής, γιατρός ή ναυτικός το στυλ θα είναι ένα: Μούσια και καρό μάλλινα πουκάμισα μόνο. Δε βγαίνει αλλιώς η φάση φίλε, το χιόνι καταλαβαίνεις, αυτό πια διαμορφώνει τα trends. Δες το βιντεάκι και πάρε μαθήματα στυλ -και επιβίωσης.

 

 

Στη νέα Αθήνα που ξημερώνει, εκεί που όχι απλά “Winter is Coming” αλλά “Winter is here to stay”, καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος. Εμείς τα μάθαμε από το ίντερνετ και σου λέμε πρώτη την αλήθεια για να την παλέψεις.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved