Οδηγός για του Αγίου Βαλεντίνου σε περίπτωση που είσαι σε φρέσκια σχέση

Είστε μαζί μόλις εβδομάδες και είναι απόλυτα λογικό να αγχώνεσαι για το πώς θα χειριστείς αυτή τη λεπτή κατάσταση.

Το σενάριο είναι στερεοτυπικό, αλλά συχνά πραγματικό, γνωρίζεις μια ενδιαφέρουσα κοπέλα στις γιορτές σε κάποια κοινή παρέα και κανονίζετε να βγείτε όταν χαλαρώσουν οι οικογενειακές υποχρεώσεις και δεσμεύσεις. Το νέο έτος σας βρίσκει σε αναγνωριστικά ραντεβού και πριν καλά-καλά το πάρεις χαμπάρι οι παραμονές του Αγίου Βαλεντίνου σας βρίσκουν μαζί. Άγχος και πανικός νιώθεις να σε κυριεύουν γιατί δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Είναι πολύ νωρίς για να τα δώσεις όλα; Τώρα είναι η στιγμή για να διατρανώσεις το πάθος σου; Τι δώρο πρέπει να της πάρεις; Ή μήπως δεν χρειάζεται δώρο;

Πάρε βαθιές ανάσες, χαλάρωσε και απόλαυσε τη στιγμή. Με τον κατάλληλο χειρισμό η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να επιταχύνει και να σοβαρέψει τη σχέση σας αποφεύγοντας γλυκερές κακοτοπιές. Τις ημέρες εκείνες κανείς δεν «λοξοκοιτάει» στο tinder ή αλλού αν αυτό που «παίζει» έχει προοπτική σοβαρής σχέσης. Θα το δεις και μόνος σου πως θα σου βγει φυσικά και αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο προσωπικό σου κέρδος από αυτή την ελαφρόμυαλη γιορτή.

 

 

Όποιος βιάζεται σκοντάφτει και δεν χρειάζεται να προτρέχεις επειδή ντε και καλά πρέπει να τηρήσεις το έθιμο με τις καρδιές και τις σοκολάτες. Είσαι ακόμα στην αρχή και είναι λογικό να υπάρχει αρκετός ενθουσιασμός στον αέρα που είναι και αυθεντικός και όμορφος. Ως εκ τούτου δεν χρειάζεται καμία επίπλαστη επίδειξη πάθους, αυτήν άστη για πολύ πιο μετά, αν θες να ζωντανέψεις τη φλόγα που τρεμοσβήνει. Παίξτο όσο πιο cool γίνεται και ανέφερε την ημέρα του Αγίου που κοντοζυγώνει χάρη αστεϊσμού. Μέτρησε τις αντιδράσεις της και σχεδίασε τα επόμενα βήματα.

Έχεις ακούσει για τον Αιματοβαμμένο Άγιο Βαλεντίνο;

Ακόμα κι αν εσύ νιώθεις 100% για το επόμενο βήμα, αυτό μπορεί να ισχύει και για την άλλη πλευρά. Αυτή η γιορτή είναι μια χρυσή ευκαιρία για να ξεκαθαρίσετε και οι δύο τις προθέσεις σας. Ιδανικά θα μπορούσες να τη ρωτήσεις πως νιώθει και ταυτόχρονα να ανοίξεις κι εσύ τα χαρτιά σου. Είναι μια τολμηρή και αντρίκια κίνηση που θα εκτιμήσει αφάνταστα, ειδικά αν δηλώσεις ενδιαφέρον να την ακούσεις. 

Αν όλα δείχνουν ότι υπάρχει αμφίπλευρη χημεία είναι η κατάλληλη ευκαιρία για μια γερή δόση τρυφερότητας και κυρίως, συναισθηματικής οικειότητας. Σκεψου τα ραντεβού που κάνετε μέχρι τώρα και ξεχείλωσέ το χρονικά. Λίγες ώρες παραπάνω μετά το φαγητό, μια διανυκτέρευση κι ένα χαλαρό και ράθυμο brunch είναι μερικοί μόνο από τους τρόπους για πας ομαλά στην επόμενη πίστα τιμώντας την ημέρα. 

 

 

Όσο large κι αν είσαι καλύτερα θα ήταν να είσαι εγκρατής στο δώρο σε αυτή την περίπτωση. Εσύ μπορεί να το κάνεις με την καρδιά σου, αλλά κράτα τα για να πάρεις ένα πραγματικά καλό δώρο σε μια καταλληλότερη στιγμή. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να φανείς απελπισμένος για σχέση και creepy τύπος. Επίσης δεν τη γνωρίζεις ακόμα και τόσο καλά και μπορεί να πετάξεις τα λεφτά σου σε ένα δώρο που δεν θα ταιριάζει με την αισθητική της. Περιορίσου σε κάτι συμβολικό ή στο κόστος του ραντεβού και αν όλα πάνε καλά θα έχετε πολλές ευκαιρίες στο μέλλον για ανταλλαγή δώρων με εκτεταμένο budget.

Αυτό που πρέπει να θυμάσει σε κάθε περίπτωση είναι να κάνεις ένα στοιχειώδες σχέδιο και να μείνεις πιστός σε αυτό. Αν δεν είσαι σίγουρος για την πρόοδο της σχέσης σασ, φρόντισε να το δείξεις με cool τρόπο. Με ακόμα πιο cool τρόπο πρέπει να της δείξεις και ότι είσαι έτοιμος για την εμβάθυνση της σχέσης σας. Ένας άντρας οπλισμένος με ειλικρίνεια και σχέδιο δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από μία γιορτή για λουλούδια και λούτρινα αρκουδάκια.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved