O James Bond ξέρει τι θα πει στυλάτη ζωή

Εφτά μαθήματα που μόνο ο 007 μπορεί να σου διδάξει. 

Όλοι ψάχνουμε ένα μοντέλο, ένα παράδειγμα προς μίμηση στη ζωή μας, ένα φάρο για να οδηγηθούμε προς τα εκεί. Δε σημαίνει βέβαια ότι πρέπει να αντιγράφουμε στεγνά τα είδωλά μας ή να παραμυθιαζόμαστε πως μπορούμε να γίνουμε (ακριβώς) σαν αυτά.

Μπορούμε όμως να παίρνουμε κάποιες διδαχές από τα πρόσωπα που θαυμάζουμε. Κι όπως καταλαβαίνεις αυτά δεν χρειάζεται απόλυτα να είναι υπαρκτά, αφού μπορούν κάλλιστα να είναι χαρακτήρες από κάποιο βιβλίο ή κάποια ταινία.

Σαν τον θρυλικό πράκτορα 007, τον κατά κόσμον James Bond

 

 

Το  «No Time to Die», το κατασκοπικό «αντίο» του Daniel Craig, το φιλμ που θα αλλάξει για πάντα τη μοίρα του 007, ή αλλιώς η 25η ταινία του James Bond, μπορεί να πήρε αρκετές παρατάσεις αλλά επιτέλους έφτασε στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 30 Οκτωβρίου του 2021.

Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά είναι μεγάλη αλήθεια ότι ο 007 είναι στους κινηματογράφους, ακόμα και αν κάποιοι φοβούνται να τον παρακολουθήσουν γιατί αισθάνονται ότι δεν θα κλείσει μόνο ο κύκλος του Daniel Craig, αλλά και ο ίδιος ο Bond.

 

 

Παρόλα αυτά εμείς κρατάμε τα θετικά από τον ήρωα, τον μοναδικό τύπο που ξέρει να τα συνδυάζει όλα. Από σκηνές ωμής βίας και δράσης, αχαλίτωτου φλερτ και κυρίως μαθήματα μιας ζωής γεμάτης στυλ.

Εμείς κρατήσαμε σημειώσεις και σου τα παρουσιάζουμε σε 7 απλές κινήσεις.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved