8 πράγματα που οι πραγματικοί άντρες δεν κάνουν ο ένας στον άλλο

Πόσο καλός φίλος είσαι;

Δεν θα μπορούσαμε να σταματήσουμε ποτέ να γράφουμε για τα ζητήματα της ανδρικής φιλίας. Όχι επειδή δεν έχουν ειπωθεί αρκετές φορές, αλλά για το γεγονός ότι δεν πρέπει να προσπαθήσεις ποτέ να είσαι καλός φίλος. Είναι προνόμιο να λέγεσαι κολλητός και είναι κάτι που χτίζεται και κερδίζεται μέρα με την ημέρα. Λογικό δεν είναι; 

Δεν μου αρέσουν οι κανόνες. Από τα παλιά τα χρόνια. Άσε που θεωρούσα μέγιστο είδος «παπαριάς» αυτά που έγραφαν κάποτε τα περιοδικά «10 πράγματα που πρέπει να κάνει ένας άντρας μέχρι τα 20/30/40 κοκ». Και γιατί σε έβαζαν σε μια τραγική διαδικασία να κυνηγάς την ουρά σου αλλά και διότι, πολλές φορές, ένιωθες αποτυχημένος επειδή δεν είχες τα φράγκα να κάνεις κάτι απ’αυτά που σε «υποχρέωνε» ο κόσμος της χρυσόσκονης.

 

 

Η φιλία ωστόσο ξεκινάει από εκείνα τα μικρά βασικά πράγματα. Που κάποιες φορές, ενδεχομένως να ξέρεις ότι δεν είναι σωστά, αλλά από την άλλη δεν προσπαθείς και να την διορθώσεις. Οι άντρες ωστόσο φαίνονται στα δύσκολα. Ειδικά απέναντι στους φίλους τους. Και θαρρώ πως μπορούμε να κωδικοποιήσουμε κάποια πράγματα για να μην τη μαγαρίσουμε. Ιδού λοιπόν.

 Ιδού λοιπόν. Λάβετε-φάγετε:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved