Αυτός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να ξεπεράσεις έναν χωρισμό

Δεν είναι δύσκολο, θέλει όμως σχέδιο.

Ποτέ ένας χωρισμός δεν ήταν εύκολος και αυτό είναι κάτι που λίγο πολύ όλοι μας το έχουμε αισθανθεί στο πετσί μας. Πολλές φορές το να χωρίζουν οι άνθρωποι είναι πολύ επώδυνο και νιώθεις σαν κάτι πραγματικά να έχει τραυματιστεί μέσα σου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Φυσικά οι πιο επώδυνοι και δύσκολοι χωρισμοί είναι όταν εσύ δεν έχεις πάρει μία τέτοια απόφαση αλλά αντιθέτως τον χωρισμό τον θέλει μόνο το ταίρι σου.

Ο χωρισμός στον καιρό της πανδημίας

 

Οι ψυχολόγοι και όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με την διαχείριση των σχέσεων τονίζουν πως δεν πρέπει επ’ ουδενί να σε πάρει εντελώς από κάτω. Σίγουρα θα αισθανθείς χάλια και σίγουρα θα πέσεις λίγο ψυχολογικά αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να το αφήσεις να συμβεί σε μεγάλο βαθμό.

Εμείς σου παρουσιάζουμε έναν βασικό οδηγό συμβουλών που αν θα τις τηρήσεις κατά γράμμα τότε θα βγεις από αυτή τη δύσκολη κατάσταση της ζωής σου πολύ πιο σύντομα απ’ ότι νομίζεις.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις τι πρέπει να κάνεις για να μην σε πάρει από κάτω ο χωρισμός και να προχωρήσεις με τη ζωή σου:   



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved