Τι σε συμβουλεύει ο Dwayne Johnson τώρα που ανοίγουν τα γυμναστήρια

Πριν ξεχυθείς στα βάρη και τις ασκήσεις, ο «The Rock» έχει κάτι σημαντικό να σου πει.

Μετά από αρκετό καιρό τα πάντα επιστρέφουν σταδιακά στην κανονικότητα. Από τους χώρους εστίασης, την καθημερινότητα και τον τουρισμό έστω και αν ο κορονοϊός δεν εξαφανίστηκε και περιμένει στη γωνία.

Μαζί με τα παραπάνω βάλ’ τε και τα γυμναστήρια. Και όπου ακούς γυμναστήριο, δεν υπάρχει κάποιος καταλληλότερος από τον Dwayne «The Rock» Johnson για να σημάνει την μεγάλη επιστροφή στο φυσικό χώρο τον απανταχού γυμναστηριακών της Γης.

 

 

Μπορεί να υπάρχει αβεβαιότητα και το πνεύμα του υποχόνδριου εαυτού μας να έχει ξυπνήσει για τα καλά –και καλά κάνει εδώ που τα λέμε- ωστόσο ο πολυλατρεμένος action hero του Hollywood έχει να μας δώσει ορισμένες συμβουλές πριν ξεχυθούμε στη μάχη με τα βάρη.

«Γνωρίζω καλά ότι περιμένατε πολύ καιρό για να γυμναστείτε, αδημονείτε για γυμναστική καθώς δεν μπορούσατε να πάτε στο γυμναστήριο, είστε πλέον έτοιμοι να επανέλθετε και να προπονηθείτε σαν κτήνη. Πιστέψτε με ξέρω», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Και σαν καλός instructor συνέχισε:

«Να έχετε πλάνο. Να έχετε πραγματική σαφήνεια εκεί που θέλετε να γυμναστείτε. Να είστε αποφασιστικοί και μετά να προχωρήσετε. Μπείτε μέσα και ξεκινήστε», ήταν τα πρώτα του λόγια.

 

 

«Το πρώτο βήμα έχει γίνει με την πρώτη επανάληψη. Να είστε αποφασιστικοί, πηγαίνετε στο γυμναστήριο και αρχίστε την προπόνηση», κατέληξε ο Rock που ωστόσο δεν παρέλειψε να μιλήσει σε περίπτωση που το γυμναστήριο δεν φαίνεται και πολύ… καθαρό:

«Γνωρίζετε καλά το χώρο που πάτε. Αν το γυμναστήριό σας ήταν μια τρώγλη πριν την πανδημία προχωρήστε με προσοχή, μιλήστε με τον ιδιοκτήτη και σιγουρέψτε ότι κάνετε τα σωστά βήματα».   

Στην Ελλάδα τα γυμναστήρια ανοίγουν στις 15 Ιουνίου. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved