Κάνε χώρο στη βιβλιοθήκη σου για τα αγαπημένα βιβλία του Jim Morrison

Ο Nietzche ήταν αυτός που σκότωσε τον Morrison, σύμφωνα με τον ντράμερ των Doors.

O Lizard King όπως είναι γνωστός ο Jim Morrison στους φίλους των Doors, ήταν ένα άτομο αρκετά φιλοσοφημένο και αρκετά ελεύθερο. Σε αυτούς τους δύο δρόμους οδηγείσαι συνήθως όταν μερικά από τα βιβλία που διαβάζεις στη ζωή σου, αλλάζουν τον τρόπο που σκέφτεσαι και πράττεις. Είσαι ένας άλλος άνθρωπος πριν διαβάσεις τις σελίδες του Nietzche και ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος όταν κλείσεις το βιβλίο, έχοντας τελειώσει την περιπλάνησή σου στις σκέψεις του.

 

O John Densmoreντράμερ των Doors, στο βιβλίο Riders on the Storm, είπε ο Nietzche ήταν αυτός που σκότωσε τον Morrison και από εκεί μπορεί να καταλάβει κανείς το πόσο σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξει στην διαμόρφωση ενός χαρακτήρα ένα βιβλίο. Ένας από τους καλύτερους και πιο ιδιαίτερους frontman που είδαμε και ακούσαμε ποτέ ήταν μέγας θαυμαστής της ποίησης και της λογοτεχνίας και φυσικά είχε και εκείνος τις δικές του αδυναμίες σε αυτά που επέλεγε να διαβάσει.

Jim Morrison: Το τελευταίο μπλουζ ενός σαμάνου

Στο άλμπουμ που ακολουθεί θα βρεις τα αγαπημένα βιβλία του Jim Morrison, του τραγουδιστή που είδε περισσότερα από αυτά που έπρεπε στα βιβλία που κρατούσε και το πλήρωσε με τη ζωή του.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved