Ο Clint Eastwood σου χαρίζει λίγο από το απόσταγμα της σοφίας του

3 oldschool συμβουλές για ποιοτικότερη κι εξυπνότερη ζωή.

Όταν γεννήθηκε ο Κλιντ Ίστγουντ ζύγιζε σχεδόν 5 κιλά και οι νοσοκόμες τον περιφέραν στους διαδρόμους του νοσοκομείου, για να δει ο κόσμος το μεγαλύτερο μωρό που γεννήθηκε εκείνο τον χρόνο.

Ως έφηβος, τα ενδιαφέροντα του ήταν δύο: τα αυτοκίνητα και η τζαζ μουσική. Στα 15, αγόρασε και «έφτιαξε» το δικό του αμάξι. Η αστυνομία συχνά τον σταμάταγε για έλεγχο και παρατηρήσεις, γιατί έκανε υπερβολικό θόρυβο. Τα σαββατοκύριακα έπαιζε πιάνο σε διάφορα μαγαζιά και για αντάλλαγμα, τον άφηναν να πίνει δωρεάν μπύρες.

Ο τύπος φαινόταν ταλέντο από μικρός έτσι δεν είναι;

To 1951 κατατάχτηκε στον αμερικάνικο στρατό, αλλά δεν έφυγε ποτέ για την Κορέα, όπου διεξαγόταν ο πόλεμος.

 

Αντιθέτως, έγινε καθηγητής κολύμβησης και πέρασε τα στρατιωτικά του χρόνια ασφαλής.

Εκεί γνώρισε έναν νεαρό ηθοποιό, που του είπε ότι θα μπορούσε εύκολα να βρει δουλειά ως ηθοποιός στα στούντιο της Universal, γιατί έψαχναν όμορφους και ψηλούς νεαρούς σαν αυτόν. Πράγματι τον προσέλαβαν με 75 δολάρια την εβδομάδα, αν και διαπίστωσαν ότι ήταν τελείως άπειρος.

Φυσικά η ιστορία συνεχίζεται και όπως όλοι ξέρουμε, εκτός από θρυλικός ηθοποιός που έπαιξε σε ρόλους σταθμούς στην ιστορία του σινεμά όπως Dirty Harry και τον κλασσικό καουμπόι του Λεόνε, είναι κι ένας εξαιρετικός σκηνοθέτης βραβευμένων ταινιών.

Ο τύπος ήταν και είναι ταλεντάρα σε όλα τα επίπεδα.

Ας πάρουμε λοιπόν από αυτόν μερικά αποστάγματα σοφίας για να γίνουμε έστω και λίγο πιο έξυπνοι.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις τι συμβουλές μας δίνει ο μεγάλος Clint Eastwood:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved