Πώς να κερδίσεις τον σεβασμό των συναδέλφων σου

«Μην μεθύσεις ποτέ μπροστά τους. Θα το θυμούνται για πάντα».

Το πρώτο που θέλει ο κάθε εργαζόμενος να κερδίσει στη νέα του δουλειά είναι ο σεβασμός του αφεντικού του. Το δεύτερο που θέλει και ίσως είναι σημαντικότερο από τον αρχικό του στόχο, είναι να κερδίσει τον σεβασμό των συναδέλφων του. Αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι καθώς τις περισσότερες φορές έχουμε να κάνεις με έναν μεγάλο αριθμό ατόμων. Για μια ομαλή συνεργασία και καλύτερη απόδοση όμως πρέπει να υπάρχει αλληλοεκτίμηση και αλληλοσεβασμός μεταξύ όλων. Πώς θα φτάσεις σε αυτό το σημείο;

Πώς να επιβιώσεις από μια δουλειά που δεν σου αρέσει

Το πρώτο που έχεις να κάνεις, είναι να μην δίνεις τόση σημασία στο πώς θα τα καταφέρεις. Τις περισσότερες φορές απαιτούμε τον σεβασμό. Οι έξυπνοι άνθρωποι, όμως, τον κερδίζουν σταδιακά και με σωστές κινήσεις. Να είσαι ο εαυτό σου και να συμπεριφέρεσαι στους συναδέλφους σου όπως συμπεριφέρεσαι και στους ανθρώπους εκτός δουλειάς. Οι συνάδελφοί σου, αργά ή γρήγορα θα εκτιμήσουν την ειλικρίνειά σου και θα σου δείξουν σεβασμό.

Έτσι θα αποφύγεις τον ομιλητικό και ενοχλητικό συνάδελφο στη δουλειά 

Να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Αν υπάρχει κάποια διορία που πρέπει να παραδώσεις -για παράδειγμα- μια μελέτη, να την σεβαστείς. Υπάρχει λόγος που υπάρχει αυτή η διορία. Αν είσαι σωστός στη δουλειά σου, θα είναι σωστοί και οι συνεργάτες σου απέναντί σου.

Διάβασε περισσότερα στις φωτογραφίες που θα βρεις στο άλμπουμ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved