Η πρωινή ρουτίνα που πρέπει να υιοθετήσεις

Αν θες η μέρα σου να κυλήσει ομαλά, δώσε προσοχή στις πρώτες σου κινήσεις. Όχι, δεν σου προτείνουμε να κάνεις γυμναστική.

Οι περισσότεροι τα βάζουμε με το χρόνο κάθε πρωί. Το ξύπνημα για τη δουλειά δεν ήταν ποτέ εύκολο και δεν πρόκειται να γίνει τώρα. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες κινήσεις που αν τις βάλουμε στην καθημερινότητά μας μπορούν να το κάνουν λιγότερο βάρβαρο και να μας προετοιμάσουν κατάλληλα για τις ώρες εργασίας που ακολουθούν. Για να σε βάλουμε στο κλίμα, δεν θα σου προτείνουμε ούτε διαλογισμό, ούτε γυμναστική, ούτε διάβασμα. Αυτά, άλλωστε, είναι τα γνωστά πρωινά προγράμματα.

Διάβασε για την πρωινή ρουτίνα των Stephen King και Winston Churchill 

Ο Bill Gates παρακολουθεί διάφορα επιμορφωτικά βίντεο, η Oprah, από την άλλη, κάνει yoga. Εσύ, γιατί μάλλον δεν έχεις το χρόνο που έχουν αυτοί και πιθανότατα ξενύχτησες το προηγούμενο βράδυ, μπορείς να κάνεις κάτι λιγότερο χρονοβόρο αλλά και να είσαι στη δουλειά σου την απαιτούμενη ώρα. Αυτό που πρέπει να σου πούμε ευθύς εξαρχής, είναι πως απαγορεύεται η χρήση του κινητού σου τηλεφώνου. Αν είσαι από εκείνους που περνούν τα πρώτα λεπτά της ημέρας στο news feed τους, καλύτερα να το ξεχάσεις, δεν σου κάνει καλό.

Στο άλμπουμ θα βρεις όλα εκείνα τα οποία θα κάνουν το πρωινό σου καλύτερο αλλά και πιο παραγωγικό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved