Πώς να καθυστερήσεις την γήρανσή σου

Πέντε tips για να νιώθεις και να δείχνεις νέος ακόμα και αν έχεις πατήσει τα σαράντα.

Το πρώτο και ίσως σημαντικότερο βήμα, είναι να αποδεχτείς πως ο χρόνος δεν είναι με το μέρος κανενός. Όλοι κάποτε θα δούμε τις πρώτες ρυτίδες στο πρόσωπό μας, το θέμα είναι πώς θα διαχειριστούμε το χρόνο πριν αυτές εμφανιστούν ώστε να τις καθυστερήσουμε. Πάντα με φυσικό και απλό τρόπο, άλλωστε όταν ένας άντρας γερνάει, είναι μια δύσκολη αλλά όμορφη διαδικασία. Μη φοβάσαι τις λευκές τρίχες και τους πρώτους πόνους στη μέση. Μαζί με τις πρώτες δύσκολες αυτές στιγμές, θα έρθουν και οι καλές, όπως είναι η πνευματική σου ωρίμανση και η επιθυμία σου για ποιοτικότερο χρόνο με την οικογένειά σου.

Πώς η έλλειψη ύπνου επηρεάζει την εικόνα σου

Κάπου, κάποτε, όταν ξυπνήσεις ένα πρωινό και κοιταχτείς στον καθρέφτη, θα αντικρίσεις μερικές ρυτίδες. Πάρε μια βαθιά αναπνοή και προσπάθησε να το ξεπεράσεις. Είπαμε, όλοι θα βρεθούμε ή έχουμε ήδη βρεθεί σε αυτή τη θέση. Για να καθυστερήσεις λίγο αυτή τη μέρα, σου παραθέτουμε μερικά tips ώστε κάνουμε τη μετάβασή σου από τη λεία επιδερμίδα στην πιο τραχιά, λίγο πιο ομαλή.

Η περιποίηση του προσώπου σου

Δεν θα σου ζητήσουμε να αγοράσεις κρέμες και ειδικά σαπούνια. Το μόνο που θα σου ζητήσουμε, για δικό σου καλό, είναι να προσέχεις την προσωπική σου υγιεινή και όταν λέμε προσωπική υγιεινή, εννοούμε να δώσεις λίγη προσοχή στο πρόσωπό σου. Τι να κάνεις; Μπάνιο με χλιαρό νερό. Αυτό βοηθάει στην αποβολή των νεκρών κυττάρων. Ορίστε, τόσο δύσκολο ήταν;

Σωστή διατροφή

Όταν μεγαλώνουμε, δεν αλλάζει μόνο η εξωτερική μας εμφάνιση αλλά και το επίπεδα της ενέργειάς μας. Για το λόγο αυτό, φρόντισε το κάθε σου γεύμα να είναι γεμάτο από θρεπτικές ουσίες. Περιόρισε όσο μπορείς τη επεξεργασμένη τροφή και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Μην ξεχάσεις το φρούτο σου.

Διάβασε για τις υπόλοιπες τρεις συμβουλές στο άλμπουμ που ακολουθεί:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved