Πώς να επιβιώσεις από μια δουλειά που δεν σου αρέσει

Αν και εσύ δεν κάνεις τη δουλειά που ονειρευόσουν μικρός, καλύτερα να αφιερώσεις λίγο χρόνο.

Η ζωή φέρεται άδικα. Όχι σε όλους, αλλά στους περισσότερους από εμάς. Θυμάσαι τη δασκάλα στο δημοτικό που σε είχε ρωτήσει τι θες να γίνεις όταν μεγαλώσεις; Φυσικά και την θυμάσαι αφού κάτι τέτοιες ερωτήσεις σε σημαδεύουν. Εσύ είχες απαντήσει πως όταν μεγαλώσεις, θα γίνεις ποδοσφαιριστής. Τελικά έπαιξες για λίγα χρόνια στην ομάδα του χωριού σου και μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, σταμάτησες να κλωτσάς μέχρι και τα πετραδάκια που βρίσκονται μπροστά σου στο δρόμο. Είπαμε, η ζωή φέρεται πολλές φορές άδικα και εναντιώνεται στα όνειρά μας.

 

Σύνδρομο Burnout: Μήπως το έχεις παρακάνει με τη δουλειά σου;

Από ποδοσφαιριστής με αμέτρητα αυτοκίνητα στο γκαράζ και χρυσές μπάλες απέναντι από τον καναπέ σου ώστε να τις βλέπεις όταν χαλαρώνεις βλέποντας ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή σου, έγινες ένας απλός υπάλληλος γραφείου. Αυτή η δουλειά δεν έχει τίποτα κακό, απλά δεν σου γεμίζει τον τραπεζικό λογαριασμό με εκατομμύρια και δεν έχεις κάποιον να διαχειρίζεται το προφίλ σου στα social media. Μισείς τη δουλειά σου και αυτή μισεί εσένα. Πρέπει, όμως, να βρεθεί μια μέση λύση ώστε να ζήσεις και να πληρώσεις το ενοίκιό σου, έτσι δεν είναι;

Στις παρακάτω φωτογραφίες θα μάθεις πώς θα επιβιώσεις από μια δουλειά η οποία δεν είναι αυτή που ονειρεύτηκες μικρός. Στο τέλος, ίσως και να σου αρέσει.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved