Πώς να περιποιηθείς σωστά το μαύρο σου μάτι μετά από έναν καβγά

Τι έγινε, μπήκε το Fight Club στη ζωή σου;

Στην εφηβεία σου, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να ήσουν ανήσυχος. Ποιος νέος, άλλωστε, δεν υπήρξε μέσα στα νεύρα και έτοιμος να τα βάλει με όλους και με όλα; Κάποιοι από εμάς, ξεσπούσαν λεκτικά, κάποιοι άλλοι, σωματικά, έχοντας πάντα τις γροθιές τους σφιγμένες. Σαν έτοιμοι από καιρό, περίμεναν την στιγμή που κάποιος θα πει τη λάθος λέξη ή θα τολμήσει να τους ρίξει ένα εξεταστικό βλέμμα. Αυτό αρκούσε για να μπλέξει κάποιος σε καβγά. Δεν ήταν σωστό, άλλα ήταν μια πραγματικότητα.

 

 

Τα χρόνια πέρασαν και από ανήσυχοι νεανίες, γίναμε ανήσυχοι άντρες. Η παιδική ψυχή, ωστόσο, δεν καταλαγιάζει ποτέ και πολλές φορές είναι αυτή που υπερισχύει της ώριμης σκέψης και αντίδρασης που θα πρέπει να έχει κάποιος όταν βρεθεί να αντιμετωπίσει μια δύσκολη κατάσταση. Ένας καβγάς μπορεί να ξεσπάσει από το πουθενά, όλοι το ξέρουμε αυτό, όπως επίσης ξέρουμε πως, αν ρίξεις, θα δεχτείς. Έτσι πάει συνήθως. Τι συμβαίνει όταν η μπουνιά του εχθρού μας για μια μέρα προσκρούσει το μάτι μας; Αυτό πρήζεται και μετά μαυρίζει. Δεν το θέλεις αυτό. Κανείς δεν το θέλει.

Η πιο συχνή λύση σε αυτό το πρόβλημα, δίνεται από ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά και μία σακούλα αρακά που απλά υπάρχει στην κατάψυξη. Αυτή, όμως, είναι μια λύση της στιγμής και όχι αυτή που θα σε απαλλάξει γρηγορότερα από τις άβολες ματιές των συναδέλφων σου αλλά και του αφεντικού σου. Στις φωτογραφίες που θα βρεις παρακάτω , θα μάθεις πώς θα περιποιηθείς σωστά το μαύρο σου μάτι. Εκτός και αν είσαι ο Edward Norton στο Fight Club και δεν ενδιαφέρει.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved