Πώς να αποφύγεις τον ομιλητικό συνάδελφο στη δουλειά
33 SHARES

Κρίσιμες και χρήσιμες συμβουλές για ένα ανέπαφο από ενοχλητικές και χρονοβόρες συζητήσεις, νευρικό σύστημα.

Κάθεσαι στη «φωλιά» σου, εκεί, στο αγαπημένο(;) σου γραφείο και συνομιλείς για ένα σοβαρό ζήτημα μέσω του messenger. Η ηλεκτρονική σου συζήτηση βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο, είσαι έτοιμος να δώσεις ή να λάβεις την απάντηση στην μεγάλη ερώτηση που τέθηκε πριν λίγα λεπτά. «Γεια σου φίλε, πώς είσαι; Να σου πω, διάβασα κάτι τρομερό χθες το βράδυ, κάτι που πρέπει να το μοιραστώ μαζί σου». Μόλις σε διέκοψε ο ενοχλητικός συνάδελφος που αρέσκεται στο να μιλά, να μιλά ακατάπαυστα. Μπορεί να σου εξηγήσει για ποιο λόγο η τομάτα είναι φρούτο και όχι λαχανικό. Εσύ δεν ρώτησες ποτέ, αλλά ποσώς τον ενδιαφέρει.

Αυτό που θέλει, είναι να ανοίγει το στόμα του, να εκτελεί σε πρώτο χρόνο όποια σκέψη δημιουργεί ο εγκέφαλός του δίχως να την περνά από την απαραίτητη διαδικασία του φιλτραρίσματος. Εσύ, όμως, δεν έχει καμία απολύτως όρεξη. Και γιατί να έχεις; Δεν σε αναγκάζει κανείς να ακούς αυτά που απασχολούν τον καθένα. Εμείς, σου βρήκαμε τους τρόπους που θα σε απαλλάξουν από τέτοιες άβολες και εκνευριστικές καταστάσεις. Στις φωτογραφίες, θα βρεις τη λύση:

 

 

Επίσης, όλοι ξέρουμε κάποιον που του αρέσει να «παίζει». Ίσως λίγο παραπάνω από το επιτρεπτό όριο σε μια δουλειά.33 SHARES