Τι έπρεπε να σε διδάξει ο πατέρας σου για τη σημασία του ντυσίματος

Χρήσιμες συμβουλές που κάθε πατέρας πρέπει να μεταφέρει στον γιο του. Η γνώση, άλλωστε, είναι για μεταλαμπαδεύεται.

Για να καταλάβεις και να εφαρμόσεις τις μετέπειτα συμβουλές του, έπρεπε να σου κάνει γνωστό από νεαρή ηλικία πως το στιλ, μετράει και μάλιστα μετράει πολύ. Αυτό είναι το πρώτο και το βασικότερο στάδιο. Από την καθημερινότητά σου στη δουλειά μέχρι και για μια απλή έξοδο με τους φίλους σου στο μπαρ της γειτονιάς. Το ντύσιμό σου, μαζί με τη μουσική που ακούς και τα βιβλία που διαβάζεις, αποτελούν ένα μεγάλο μέρος του καθρέφτη της προσωπικότητάς σου.

 

Καλώς ή κακώς, η πρώτη εντύπωση που σχηματίζει κάποιος για εσένα, έχει να κάνει με την εξωτερική σου εμφάνιση. Χωρίς να εξετάζουμε το αν αυτό είναι σωστό ή όχι, είναι μια πραγματικότητα και μια αλήθεια που άλλους τους πονάει και άλλους τους γεμίζει με αυτοπεποίθηση. Όσο καλός χαρακτήρας και να είσαι ή όσο φιλότιμα και αν εργάζεσαι, κανείς δεν θα ενδιαφερθεί, τουλάχιστον μέχρι να σε γνωρίσει βαθύτερα.

Μέχρι τότε, καλύτερα να ακολουθήσεις τις συμβουλές του πατέρα σου για το σωστό ντύσιμο. Αν δεν σου μίλησε ποτέ για τη σημασία του, μην ανησυχείς. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν, θα σου λύσουν κάθε απορία.

 

 

Υπάρχει και μια άλλη εναλλακτική αν ο πατέρας σου δεν ειδικεύεται στο στιλ. Οι Peaky Blinders, αποδεδειγμένα, δεν κάνουν ποτέ λάθος.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved