Τα πούρα που πρέπει να καπνίσεις πριν πεις το τελευταίο αντίο
15 SHARES

Υπάρχει λόγος που σου ασκούμε πίεση.

«Όπου υπάρχει καλός καπνός, υπάρχει και ένας καπνιστής πούρων», λέει περήφανα μια κουβανική παροιμία. Στο βιβλίο The Impossible Collection of Cigars, αυτό επιβεβαιώνεται. Στις σελίδες του, όπως σωστά υπέθεσες, υπάρχουν τα καλύτερα πούρα του κόσμου, οι νέες και παλαιότερες ιστορίες που τα συνοδεύουν, όπως και πληροφορίες για την καταγωγή και τον τρόπο δημιουργίας τους.

Αν είσαι ήδη λάτρης του καλού καπνού, θα ήταν φρόνιμο να εστιάσεις την προσοχή σου στις παρακάτω φωτογραφίες. Εκτός από τις σχεδόν δυσεύρετες προτάσεις και επιλογές του πολυσέλιδου βιβλίου, θα βρεις και κάποιες πιο εύκολες, τις οποίες μπορείς να τις κάνεις δικές σου ακόμα και από το διαδίκτυο.

Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα και μπορείς να διαθέσεις περίπου 1000 ευρώ για να το αποκτήσεις, θα μάθεις πολλά για την κουλτούρα των πούρων και ίσως, γίνεις και εσύ μέρος της. Η μεταλαμπάδευση γνώσεων, κοστίζει και πολλές φορές, κοστίζει ακριβά. Το The Impossible Collection of Cigars, εκτός από παροιμίες, επιβεβαιώνει και τους ισχυρισμούς μας.

 15 SHARES