Πώς να κρατήσεις τα παπούτσια σου για πάντα λευκά

Μερικά τρικς για τα sneakers σου που μονίμως λερώνονται.

Αν τα λευκά σου sneakers αλλάζουν συνέχεια χρώμα, τότε μάλλον κάνεις κάτι λάθος. Ακολουθούν τέσσερις τρόποι για να τα κρατήσεις για πάντα λευκά. 

 

whitesneakers top 3

 

Η αξία της οδοντόβουρτσας

Μία παλιά ή πολυχρησιμοποιημένη οδοντόβουρτσα, αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για τον καθαρισμό των sneakers σου. Χρησιμοποίησέ τη για να τρίψεις τα δύσκολα σημεία μέχρι να υποχωρήσουν οι όποιοι λεκέδες.

Δοκίμασε το ξίδι

Προφανώς και δεν κάνει μόνο για την σαλάτα. Προσοχή ωστόσο δεν ενδείκνυται στα σουέντ υφάσματα. Το ξίδι θα βοηθήσει να απομακρυνθούν πολύ δύσκολοι λεκέδες, δίνοντας παράλληλα ζωντανό χρώμα. Τρίψε την επιφάνεια με ένα μαλακό πανί και άφησε τα να στεγνώσουν.

Πλένε τα κορδόνια ξεχωριστά

Θέλουν σαπούνι και νερό, πλύσιμο στο χέρι και καλό στέγνωμα πριν τα ξαναπεράσεις από το παπούτσι. Με τα κορδόνια σου καθαρά, έχεις καλύψει μία μεγάλη επιφάνεια του παπουτσιού σου.

Χλωρίνη αλλά με προσοχή

Ειδικά για να τονίσεις το λευκό ζωντανό χρώμα των sneakers, η χλωρίνη είναι μέγιστος σύμμαχος. Θέλει όμως προσοχή. Πρέπει να την αραιώσεις με αρκετό νερό ώστε να μην δημιουργηθούν κιτρινίλες πάνω στο παπούτσι – δοκίμασε μία αναλογία 5 προς 1 με το νερό να κυριαρχεί.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved