8 τρόποι για να γίνεις περισσότερο ελκυστικός σύμφωνα με την Επιστήμη

Όχι ότι δεν είσαι ήδη, αλλά να ξέρεις πως σε αυτά τα πράγματα δεν υπάρχει ταβάνι.

Όπως γνωρίζεις πολύ καλά όλες οι μεγάλες και σημαντικές ανθρώπινες έννοιες έχουν γυναικείο όνομα: Ειρήνη, Ελπίδα, Χαρά και τα λοιπά. Το ίδιο συμβαίνει και με την Επιστήμη, η οποία άλλες φορές μπορεί να μας ταλαιπωρεί (όταν μας απαγορεύει τις κραιπάλες, τις υπερβολές, το junk food και τις μπύρες) και άλλες φορές να είναι σύμμαχος μας.

Έτσι, ακόμα και αν η μητέρα Φύση δεν σε προίκισε με το τελειότερο πακέτο προσόντων, η Επίστημη είναι εδώ για να σε βοηθήσει. Διότι, τελικά, μία γυναίκα θα σώσει την ώρα που μία άλλη προσπαθούσε να σε καταστρέψει.

Εμείς απλά συγκεντρώσαμε μερικές επιστημονικά αποδεδειγμένες συμβουλές για το πώς να είσαι «αρχηγός της αγέλης» και όχι απλά «κουταβάκι».

1. Αξυρισιά for the win

Scruffy or Heavy Stubble

Καλή η γενειάδα του Άι-Βασίλη, ωραίος και ο «καλοξυρισμένος γαμπρός», όμως κύριοι το μυστικό για σίγουρη επιτυχία λέγεται «γένια λίγων ημερών» εδώ και δεκαετίες. Δεν το λέμε εμείς, οι επιστήμονες το υποστηρίζουν με ζέση. 

2. Κομμένα τα πολλά χαμογελάκια

smile

Λοιπόν μάγκα άκου τι λέει αυτή εδώ η έρευνα.  Σου λέει να σκας χαμόγελο, μόνο όταν πρέπει, και να είναι λίγο και καλό. Δεν γουστάρουν τα κορίτσια τα ασταμάτητα γελάκια και χαμογελάκια, θα σε περάσουν για «χάχα». Έχει δεις ποτέ τους σταρ του Χόλυγουντ να μη κλείνουν το στόμα τους από το χαμόγελο της Crest;

3. Τα κορίτσια γουστάρουν τους «κοπρίτες»

dog         

Όχι δεν εννοούμε εσένα φίλε, για τον σκύλο σου μιλάμε. Αλλά τώρα αυτό το ήξερες. Μεγαλύτερη γκομενοπαγίδα από βόλτα με κουτάβι, σκύλο, μωρό σε καρότσι (ακόμα και όταν δεν είναι δικό σου) δεν υπάρχει. Απλά τώρα έχεις και την επιστήμη με το μέρος σου.

4. Μπασοβαρύτονος

voice

Τώρα εδώ για να ξέρεις, κανονικά, είναι κάτι που είτε το έχεις είτε δεν το έχεις. Δεν υπάρχουν ενδιάμεσες λύσεις. Όπως αποκαλύπτει και συγκεκριμένη έρευνα, η φωνή η βραχνή κάνει το κορίτσι να λιώνει. Αν δεν την έχεις, μην δοκιμάσεις να γίνεις «βαρύτονος», απλά προσπάθησε να μη σου ξεφεύγουν «κοκοράκια» όταν μιλάς λες και είσαι έφηβος –κρίμα είναι γιατί τις ξενερώνει.

5.Όλα στα κόκκινο

red

Τουλάχιστον δεκαπέντε επιστήμονες συνιστούν το κόκκινο. Εννοούμε ντύσου στο κόκκινο διακριτικά: μία μπλούζα, ένα πουλόβερ, ένα μακό, ένα τζάκετ -όχι κόκκινα σακάκια, παντελόνια και κουστούμια. Δεν είσαι ούτε ο Άγιος Βασίλης που ανεφέραμε πιο πριν, ούτε κλόουν, ούτε αφροαμερικάνος γκάνγκστερ από τα 90s. Τώρα ποιος ο λόγος να το κάνεις; Απλό, στο υποσυνείδητο της γυναίκας το κόκκινο χρώμα φωνάζει μία και μόνο λέξη: σεξ.

6. Αλήτες και “bad boys”

brando

Θυμάσαι όταν ήσουν στο λύκειο, και ο μεγαλύτερος από εσένα cool τυπάς του σχολείου, που κόντευε να μείνει, που είχε μπλεξίματα με τους καθηγητές, που μάζευε ολοήμερες, που οδηγούσε τη μηχανή χωρίς το κράνος, που κάπνιζε και έπινε ήδη από την πρώτη λυκείου; Ε, θυμάσαι που τα είχε με τις πιο ωραίες του σχολείου; Αυτό ακριβώς, και όταν μεγαλώσεις δεν αλλάζει. Δεν χρειάζεται τώρα να τα κάνεις όλα σκατά στη ζωή σου, αλλά καλό είναι να βγάζει ένα «αλήτικο» προφίλ. Το λένε και οι προφέσορες, όχι μόνο εμείς.

8. Φαρδιές πλάτες, στενή μέση, γυμνασμένο παλικάρι

thor chris hemsworth

Με βάση την παρακάτω έρευνα οι γυναίκες θέλουν τον άντρα γυμνασμένο, με φαρδιές γυμνασμένες πλάτες και στενή μέση. Δείχνει αρρενωπός, γεμάτος τεστοστερόνη, δείχνει πιο ικανός για να τις συντροφεύσει. Μπορεί να είναι μακρύ το ταξίδι για το απόλυτο κορμί, αλλά ξεκίνα να ακολουθείς τα «γυμναστηριακά» θέματα που σου προτείνουμε και δε θα αργήσεις να μπεις στον σωστό δρόμο. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved