Η πρότασή μας για Σινεμά: «Glass»

«Split» και «Unbreakable» στην ίδια οθόνη, με την υπογραφή του M. Night Shyamalan.

Δεν αποτελεί νέο πως είναι από τις ταινίες που περιμέναμε πώς και πώς μέσα στο 2019. Χρόνια μετά το καλό «Unbreakable», ο M. Night Shyamalan επανασυστήθηκε στο κοινό το 2016 με το υπέρτατο «Split» και σήμερα όλοι τρέχουμε στις αίθουσες για να δούμε την ένωσή τους.

Το «Glass».

Πριν διαβάσεις την πλοκή, τσέκαρε κειμενάκι που έχουμε γράψει για τον σκηνοθέτη

 

H πλοκή

Το 2001 ο Bruce Willis (The Overseer) ανακάλυψε πως έχει σούπερ δυνάμεις καθώς ούτε ένα ατύχημα στο τρένο δεν μπορεί να τον σκοτώσει. Καμιά 15αριά χρόνια αργότερα ο James McAvoy (The Horde) έβγαλε 24 διαφορετικές προσωπικότητες και η τελευταία τον μετέτρεψε σε «Κτήνος». Παρέα τους, ο σαρδόνιος Elijah Price/Mr. Glass του Samuel L. Jackson ο οποίος με το μυαλό ξυράφι περιμένει την ευκαιρία του να δείξει στον κόσμο ότι υπάρχουν άνθρωποι με υπερδυνάμεις.

Τα τρία πρόσωπα της ιστορίας λοιπόν βρίσκονται κλειδωμένα σε ψυχιατρείο με την Dr. Ellie Staple (Sarah Paulson) να έχει αναλάβει το δύσκολο έργο να τους επαναφέρει στην πραγματικότητα. Ούτε η ίδια όμως ξέρει ότι με αυτή της την κίνηση έχει κάνει ένα τεράστιο λάθος. Ο Mr. Glass θα έρθει σε επαφή με τον Horde καταφέρνοντας να επικοινωνήσει με την 24η προσωπικότητα (δηλαδή τον «Beast») με φυσιολογικό ακόλουθο να επικρατήσει το απόλυτο χάος.

Οι δύο κακοί αποδρούν, προκαλούν τον απόλυτο τρόμο στον κόσμο και κανείς δεν μπορεί να τους σταματήσει. Όλοι εκτός από έναν. Αυτόν που είναι και σε αυτό το έργο πολύ σκληρός για να πεθάνει. O David Dunn του Bruce Willis. Η απόλυτη σύγκρουση του υπερηρωικού κόσμου του Shyamalan μεταξύ Άφθαρτου και Διχασμένου είναι επιτέλους στις οθόνες μας.

 

 

Ηθοποιοί: Bruce Willis, James McAvoy, Samuel L. Jackson, Sarah Paulson, Anya Taylor-Joy, Spencer Treat Clark, Charlayne Woodard, Adam David Thompson, Luke Kirby
Σκηνοθέτης: M. Night Shyamalan

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved