«Οι Έξαλλοι!»: Η απόλυτη νεανική σατιρική κωμωδία με LIVE μουσική

Η νέα προσπάθεια του Γιώργου Γιαννακόπουλου στο θέατρο «ΑΘΗΝΑ» θα σας απογειώσει τη διάθεση.

Μετά τις δύο μεγάλες εμπορικές επιτυχίες που γνώρισαν οι σατιρικές κωμωδίες «Ότι…Τι;» και «Ότι...Τίποτα!» στο θέατρο Πειραιώς 131, με sold out βραδιές και αλλεπάλληλες παρατάσεις, ο Γιώργος Γιαννακόπουλος επιστρέφει! Η νέα του νεανική σατιρική και άκρως επίκαιρη κωμωδία με τίτλο "Οι Έξαλλοι!" θα παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 20:30, στο θέατρο Αθηνά, με LIVE μουσική επί σκηνής. «Έξαλλους» θα δείτε τους:  Μάνο Ιωάννου σε ρόλους έκπληξη, τη μοναδική Σοφία Κουρτίδου να παίζει και να ερμηνεύει τα τραγούδια της παράστασης αλλά και τον Instagrammer – You tuber, Αλέξανδρο Κοψιάλη, που θα μεταφέρει στην πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο το μοναδικό του χιούμορ και τη σαρκαστική του διάθεση.

 

ΥΠΟΘΕΣΗ

Τέσσερις νέοι άνθρωποι σατιρίζουν όλο το κοινωνικό, οικογενειακό και τηλεοπτικό τοπίο της σύγχρονης Ελλάδας υποδυόμενοι ανθρώπους της διπλανής πόρτας, και όχι μόνο, προκειμένου να ξεφύγουν από την πληκτική καθημερινότητα που τους έχει κάνει να περνάνε ώρες ατελείωτες πάνω από ένα κινητό χάνοντας κάθε διαπροσωπική επαφή!

Πώς και πού διασκεδάζει πια ο νεοέλληνας; Πώς φλερτάρει η νεολαία; Σε τι βαθμό επηρεάζουν τα social media τις διαπροσωπικές σχέσεις; Πόσο πολύ μετράει η εικόνα του σύγχρονου ανθρώπου; Πως μπορεί να συνδυαστεί η έντεχνη με την εμπορική μουσική σκηνή; Τι έχει να μας δείξει η σημερινή τηλεόραση; Γιατί αυτοί οι τέσσερις ήρωες είναι «έξαλλοι» με τη σύγχρονη Ελλάδα;

Αυτά και άλλα επίκαιρα ερωτήματα θα απαντηθούν στη νέα σατιρική κωμωδία του Γιώργου Γιαννακόπουλου με τίτλο «Οι Έξαλλοι!» με τη συνοδεία LIVE μουσικής μπάντας επί σκηνής.

 

Αφίσα

 

 

Κείμενα- Σκηνοθεσία:

Γιώργος Γιαννακόπουλος 

Παίζουν (αλφαβητικά):

Γιώργος Γιαννακόπουλος

Μάνος Ιωάννου

Σοφία Κουρτίδου

Αλέξανδρος Κοψιάλης

Μουσικοί επί σκηνής:

Σπύρος Δαριβάκης (Κιθάρα)

Γιάννης Δήμας (Πλήκτρα)

Σάκης Παπαδόπουλος (Drums)

Τα τραγούδια της παράστασης ερμηνεύει η Σοφία Κουρτίδου

(Τους διασκευασμένους στίχους στα τραγούδια «Καμιά φορά» και «Διθέσιο» έχει γράψει η Σοφία Κουρτίδου)

 

Αφίσα – Γραφιστική επιμέλεια:

Μαρίνα Τσικούκου

Φωτογραφίες:

Πάνος Γιαννακόπουλος

Παραγωγή: Marossoulis Productions

 

Γενική είσοδος: 13 ευρώ

Διάρκεια 120' (με διάλειμμα)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2108237330

Προπώληση: www.viva.gr και στο ταμείο του θεάτρου.

Facebook : Marossoulis Productions

Instagram: Marossoulis Productions

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved